Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου ο Λημνιός Ντινενής

04/08/2017 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2017 - 15:54

Τα γαλανόλευκα κουπιά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τρακάι της Λιθουανίας.

Η ελληνική ομάδα μετρά συνολικά έξι προκρίσεις στις κορυφαίες 12άδες, από τα επτά πληρώματα που λαμβάνουν μέρος συνολικά και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στους τελικούς.

Ανάμεσά τους και ο Λημνιός κωπηλάτης Χαράλαμπος Ντινενής, που μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα πραγματοποίησαν μια ακόμα εξαιρετική κούρσα στο διπλό σκιφ των εφήβων, μετά από εκείνη του προκριματικού όπου ήταν στη 2η θέση, κατακτώντας αυτή τη φορά την πρωτιά στον προημιτελικό, σφραγίζοντας πανηγυρικά την πρόκρισή τους στον ημιτελικό.

Το ελληνικό πλήρωμα ήταν από το ξεκίνημα στην κεφαλή της κούρσας και διατηρήθηκε εκεί ως το τέλος, τερματίζοντας σε 6:37.31, αποδεικνύοντας πως έχει πολλές δυνατότητες για κάτι καλό στη διοργάνωση των κορυφαίων στον κόσμο, στη συγκεκριμένη αναπτυξιακή κατηγορία.

Ο Ντινενής ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου και βαδίζει στα χνάρια του Παναγιώτη Μαγδανή, που έδειξε το δρόμο των επιτυχιών στο γειτονικό νησί, φέρνοντας πολλά παιδιά κοντά στο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο μάλιστα φέρνει τα τελευταία χρόνια σπουδαίες διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey