Στην 3η Ολυμπιάδα Νεότητας ο Λημνιός Ντινενής

25/08/2017 - 16:22

Ευχάριστα νέα έφτασαν από την Ελβετία, την έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, έφτασαν στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Νεότητας, που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2018 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Με επιστολή του, ο τεχνικός διευθυντής της FISA Ματ Σμιθ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά ότι η Ελλάδα θα μπορεί να λάβει μέρος στην 3η Ολυμπιάδα Νεότητας με δυο πληρώματα, όπως δηλαδή συνέβη και κατά τις δυο προηγούμενες διοργανώσεις, το 2010 και το 2014.

Στο ένα εκ των δύο πληρωμάτων, μετέχει και ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Χαράλαμπος Ντινενής, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα θα αγωνιστούν και στην Αργεντινή, αξιοποιώντας τη σπουδαία τους διάκριση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων. Επίσης, θα λάβει μέρος και δίκωπος νεανίδων με τις Γεωργούδη-Μπούρμου, που είχαν ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας του 2018 θα διεξαχθούν τέσσερα κωπηλατικά αγωνίσματα: Σκιφ και δίκωπος εφήβων, σκιφ και δίκωπος νεανίδων, με συνολικά 90 αθλητές και αθλήτριες να παίρνουν μέρος στη διοργάνωση στην κωπηλασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey