Ματαίωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων!

29/08/2017 - 15:06 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2017 - 15:29

Απρόσμενη εξέλιξη στη διοργάνωση των 15ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων κωπηλασίας, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου -που ήταν συντονιστής και διοργανωτής- να ανακοινώνει τη ματαίωση τους.

Αιτία αποτέλεσε η μη εκδήλωση ενδιαφέροντος ουσιαστικά, από τους ναυτικούς ομίλους του Βορείου Αιγαίου, πέραν του Αίολου Μυτιλήνης ο οποίος απάντησε θετικά στην προκήρυξη των αγώνων.

Για τη δυσάρεστη αυτή τροπή ως προς την πραγματοποίηση της διοργάνωσης, ενημέρωσε ο ΝΟ Λήμνου με έγγραφό του και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που είχε εκταμιεύσει σχετική επιχορήγηση. 

Να σημειωθεί πως ούτε πέρυσι διοργανώθηκαν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες κωπηλασίας, ενώ με δεδομένη και τη φετινή τους ματαίωση, τίθεται σε αμφιβολία η συνέχιση ενός άκρως επιτυχημένου θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια σχετικού που αφορά την προκήρυξη αγώνων θέματος ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση της εν λόγω διοργάνωσης.

Την ανωτέρω απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του ΝΟΛ λόγω της μη θετικής ανταπόκρισης, μέχρι της ημερομηνίας του παρόντος εγγράφου, των Ναυτικών Ομίλων κοινοποιήσεως πλην του Ν.Α.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» ΠΑΜΦΙΛΩΝ, στην προκήρυξη διοργανώσεως των 15ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας.

Το ποσόν της κατατεθείσας επιχορήγησης θα επιστραφεί εκ νέου στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey