Με 4 πληρώματα στους τελικούς ο ΝΟΜ

03/09/2017 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2017 - 11:29

Ο 2ος αγώνας της σειράς των 10ων Πανελληνίων Συναντήσεων Ανάπτυξης διεξάγεται υπό καταρρακτώδη βροχή στην Καστοριά, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους διοργανωτές, αλλά και στους περίπου 220 αθλητές και αθλήτριες 14 Όμίλων από όλη την Ελλάδα, που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. 

Ο ΝΟΜ έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία, αφού συνολικά τέσσερα από επτά πληρώματά του προκρίθηκαν στον τελικό των αγωνισμάτων τους, ενώ ένα ακόμα πέρασε στο μικρό τελικό. Ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού τους αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή, λόγω της δυνατής βροχής, έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να διεξαχθούν οι τελικοί σε κωπηλατοεργόμετρο, σε εσωτερικό χώρο, ωστόσο τελικώς όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη λίμνη.

Μαρία Τσολάκη/Μαρία Καρούλη θα αγωνιστούν στον τελικό του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων, η Δήμητρα – Ελένη Κοντού στον τελικό του σκιφ κορασίδων 12 ετών, οι Μάριος Φώτης Κοντός/ Αρτέμης Σαμαράς / Χρήστος Λάσκαρης/ Γιάννης Ξυνέλλης στον τελικό του τετραπλού σκιφ αρχαρίων παίδων και η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη στον τελικό του σκιφ αρχαρίων κορασίδων. Τα αγωνίσματα αυτά αναμένεται να διεξαχθούν πρώτα κατά σειρά, ώστε η αποστολή του ΝΟΜ να προλάβει το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Μυτιλήνη. Παρότι προκρίθηκε στον μικρό τελικό του σκιφ αρχαρίων κορασίδων, ωστόσο, η Σαββία-Σπυριδούλα Ταλιάνη δεν θα καταφέρει να λάβει μέρος στον αγώνα, αλλά καταγράφει ακόμα κι έτσι μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης ο Λύσανδρος Μανώλης στο σκιφ αρχαρίων παίδων και οι Στρατής Κουρασαντζής – Αλέξανδρος Φούλα στο διπλό σκιφ παίδων 12 ετών, που στάθηκαν όμως άτυχοι όταν έσπασε το ένα κουπί στη διάρκεια της κούρσας. 

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συνοδεύει η προπονήτρια τους Άννα Ζαχαρίου και ο διοικητικός παράγοντας του συλλόγου Παναγιώτης Λεβεντέλλης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey