Διευκρινίσεις και προτάσεις από ΝΟΜ για τους Αιγαιοπελαγίτικους

06/09/2017 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2017 - 12:23

Πριν λίγες ημέρες ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου είχε γνωστοποιήσει την απόφαση του να ματαιωθεί η διοργάνωση των 15ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας, αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον συμμετοχής από τους Ομίλους του Αιγαίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά μόνο την επιθυμία του Αίολου Παμφίλων να αγωνιστεί.

Με τη σειρά του, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης απέστειλε επιστολή προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, γνωστοποιώντας τα προβλήματα που παρουσιάζονται και προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής στη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στηρίζει το θεσμό των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού είμαστε από τους βασικούς συντελεστές της καθιέρωσης και εν συνεχεία της πραγματοποίησης αυτών.

Θα θέλαμε όμως να σας αναφέρουμε ορισμένες δυσκολίες και προβληματισμούς ως προς τη συμμετοχή μας.
1. Οι αγώνες θα γίνουν σε εποχή που έχουν αρχίσει τα σχολεία και έχουμε αντιρρήσεις και επιφυλάξεις από τους γονείς των αθλητών.
2. Αρκετοί αθλητές μας, των κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων και Ανδρών έχουν επιτύχει στις πανελλήνιες Εξετάσεις και έχουν πάει για εξεύρεση στέγης στους τόπους που έχουν επιτύχει.
3. Η μετακίνηση λόγω των λίγων δρομολογίων των πλοίων είναι δύσκολη και πολυήμερη, καθώς πρέπει να φύγει η αποστολή Σάββατο και να επιστρέψει την Τρίτη.

Προτείνουμε λοιπόν, αφού μας σταλεί το πρόγραμμα να δηλώσουμε συμμετοχή στα αγωνίσματα που έχουμε αθλητές. Επίσης για να μη χάσουν πολλές ημέρες από τα σχολεία τους οι αθλητές, αλλά και για περιορισμό των εξόδων διαμονής και διατροφής, η μετακίνηση να γίνει με πλοίο προς Λήμνο το Σάββατο και επιστροφή αεροπορικώς την Κυριακή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Μετά Τιμής
Για τον Ν.Ο.Μ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey