Κοινόβιο στο Σχινιά για Ντινενή

06/03/2018 - 15:59

Συνολικά 19 αθλητές κι αθλήτριες από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ να λάβουν μέρος στο προπονητικό κοινόβιο που θα διεξαχθεί από τις 12 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Μεταξύ τους βρίσκεται και ο Λημνιός κωπηλάτης Χαράλαμπος Ντινενής, που κατέκτησε πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των εφήβων.

Οι αθλητές που θ λάβουν μέρος στο προπονητικό κοινόβιο είναι οι: Σπύρος Γιάνναρος, Νίνος Νικολαΐδης, Δήμητρα Τσαμοπούλου (ΕΝΟΑ), Βασίλης Τσαλικίδης (ΝΟ Γιαννιτσών), Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Καλέντζης, Αννέτα Κυρίδου, Στέφανος Καπάκογλου (ΝΟΘ), Δημήτρης Μπουκουβάλας, Κωνσταντίνος Βαρδάκας, Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ), Χαράλαμπος Ντινενής (ΝΟ Λήμνου), Χρήστος Στεργιάκας (ΝΟΜαυροχ.), Ιωάννα Μπιτζιλαίου, Ιωάννης Καλανδαρίδης, Γρηγόρης Σχιζοδήμος (ΟΕΑΝΑΒόλου).

Υπενθυμίζεται ότι η Α΄ Φάση του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί από 12 έως 15 Απριλίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey