Σκέψεις και για σέντρα στις 16 Οκτώβρη!

27/09/2016 - 14:32

Εξαιρετικά ομιχλώδες παραμένει το τοπίο αναφορικά με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος της Football League, που κανονικά θα έπρεπε να έχει κάνει σέντρα από προχθές, αλλά η έναρξή του δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου συνεχίζει να απασχολεί τη διοργανώτρια αρχή και παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις ότι θα έμπαιναν οι υπογραφές με τη NOVA ακόμα και σήμερα, καμία εξέλιξη δεν έχει δρομολογηθεί. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι το πρωτάθλημα να παραμένει στον... αέρα και παρότι οι ομάδες μετρούν αντίστροφα ως προς την έναρξή του, η ακριβής ημερομηνία της σέντρας να αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες.

Η αθλητική εφημερίδα «Live Sport», σε χθεσινό της δημοσίευμα ανέφερε πως ο αντιπρόεδρος της Football League, Αντώνης Ρέλλας δήλωνε προχθές ότι την Τρίτη, εκτός απροόπτου, θα μπουν οι υπογραφές και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει δρομολογηθεί κάποια θετική εξέλιξη, που θα μπορούσε να ανοίξει και τις πόρτες σε εμπορικούς χορηγούς. Οι αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για σέντρα στις 9 Οκτωβρίου. Η 16η, πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey