Κόπηκαν τα οδοιπορικά, δεν πατάνε στα ΔΣ!

18/02/2017 - 15:23 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2017 - 15:32

Τους τελευταίους πέντε μήνες, μετά την εξώθηση του Στέλιου Σφακιανάκη σε παραίτηση από την προεδρία της Football League και αφού πέντε διοικητικά συμβούλια δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας, η κατάσταση εντός της «μικρής λίγκας» παραμένει... αποσυνθετική και επί προεδρίας πια του Λ. Λεουτσάκου, αντιπροέδρου του Αχαρναϊκού.

Στο ΔΣ της περασμένης εβδομάδας, για ακόμα μία φορά, η απαρτία που είχε το ΔΣ ήταν οριακή, αφού μόλις δέκα από τις 18 ομάδες ήταν παρούσες την ώρα της εκλογής του νέου προέδρου και των δύο αντιπροέδρων (Γιαννόπουλου και Χρ. Δημόπουλου). Ο εκπρόσωπος της Λαμίας εμφανίστηκε αργότερα, ενώ οι ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Άρης, Αγροτικός Αστέρας, Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά απουσίαζαν.

Οι συνεχείς απουσίες συγκεκριμένων ΠΑΕ από τα διοικητικά συμβούλια της «μικρής λίγκας», όπως και από αυτό της περασμένης Τρίτης (14/2), είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι εκπρόσωποι άλλων ομάδων να διερωτηθούν γιατί υπάρχουν ομάδες που απουσιάζουν συστηματικά. Και η απάντηση που έλαβαν, είναι πως το γεγονός αυτό οφείλεται στο κόψιμο των οδοιπορικών, που έχει γίνει για λόγους οικονομίας και μείωσης εξόδων του συνεταιρισμού. Ακόμα κι έτσι να είναι όμως, το να αποφασίζουν συστηματικά... άλλοι για λογαριασμό της (κάθε) ΑΕΛΚ, μόνο ως ισότιμη εταίρο δεν κατατάσσει την ομάδα εντός της «μικρής λίγκας».

Πληροφορίες | soccerplus.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey