Mπαράζ... μεταγραφών!

29/01/2015 - 10:47 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2015 - 12:36

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Γέρας θα δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' Κατηγορία, σε μια αγωνιστική περίοδο όπου ο πρωταθλητής μπορεί να ανακηρυχθεί τόσο κατά την κανονική διάρκεια (με διαφορά από το 2ο μεγαλύτερη των 6 βαθμών) όσο και μέσα από αγώνες μπαράζ.

Στην Αγία Παρασκευή, ο Θοδωρής Παπαλόπουλος και η διοίκηση της ομάδας προχώρησαν σε κινήσεις που δίνουν βάθος στο ήδη ποιοτικό ρόστερ, με την προσθήκη των Χρήστου Μουτζούρη και Νίκου Τριλιανού από τον Αιολικό, του Γιώργου Γιοβάνη, αλλά και την απόκτηση σήμερα του τερματοφύλακα Στρατή Κάμπερ, που επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα πέρασμα και από τη Χίο.

Στη Γέρα, οι άνθρωποι της Αναγέννησης ενίσχυσαν το έμψυχο δυναμικό με τους Σεραφίγγο, Χατζηκλειδαρά, κάνοντας παράλληλα αίσθηση με το δανεισμό του Αμπντούλ Ραζάκ από την ΑΕΛΚ, αλλά και την απόκτηση του Δημήτρη Τσαμπλάκου από τον Όλυμπο Αγιάσου.

Πιστός στο δόγμα της συμμετοχής νεαρών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του, ο Οδυσσέας Ελύτης προχώρησε στη μεταγραφή τριών ταλαντούχων στο ρόστερ του. Ο Γιάννης Πιπεράς, που πρόσφατα δοκιμάστηκε στην Ολλανδία και φέρεται να ενδιαφέρει την Ντεν Χααγκ, προσδίδει ήδη ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ενώ σημαντική προσθήκη ήταν και εκείνη του Παντελή Μιχαλακέλλη. Επιπρόσθετα αποκτήθηκε και ο Άκης Τσακίρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey