"Σόου" Ραζάκ στη Γέρα!

01/02/2015 - 18:03 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2015 - 22:11

Με προσωπικό σόου του Αμπντούλ Ραζάκ, που δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση από την Καλλονή, η Γέρα επικράτησε με 2-0 του Οδυσσέα Ελύτη στο ντέρμπι της αγωνιστικής και απολαμβάνει την κορυφή, αφού ο Διαγόρας δεν αγωνίστηκε στον Πολιχνίτο, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Για τους ίδιους λόγους δεν έγινε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αετό και Ερμή στα Λουτρά. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξήχθησαν κανονικά, ο αέρας ήταν αναπόφευκτα… πρωταγωνιστής. Ο Ατρόμητος με γκολ των Ποσνακίδη και Ιντζέ στο δεύτερο μέρος κατάφερε να λυγίσει την Άναξο, ενώ ο Αιγέας λύγισε στις καθυστερήσεις την Προοδευτική με λυτρωτή τον Βελούτσο. Νωρίτερα στο πρώτο μέρος η «Πρόο» προηγήθηκε με φοβερό χτύπημα φάουλ του Τσεσμελή λίγο κάτω από τη σέντρα, αλλά ο Χαλδέζος ισοφάρισε σε ένα ματς που η θάλασσα έμπαινε από τους ανέμους μέσα στο γήπεδο!

Ο Βύρωνας άλωσε τα Πάμφιλα επικρατώντας του Κεραυνού, ενώ νικητής έφυγε από το Κάτω Τρίτος εις βάρος του Αλκιβιάδη και ο Παλλεσβιακός του Νίκου Μάτα! Ο Αλκιβιάδης προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Χατζηβαγιάννη, αλλά στην επανάληψη ο "Παλλέ" με γκολ των Κούτσα και Καβαλίκα έκανε την ανατροπή. 

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey