"Πανστρατιά" για τον τίτλο!

26/04/2015 - 11:37

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής δίνει το απόγευμα (16:45) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τη μεγαλύτερη μάχη του (μέχρι την επόμενη) για να διατηρήσει αναλλοίωτες τις ελπίδες του για άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει σήμερα στον τελικό της ΕΠΣ Λέσβου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Λήμνου Ηρακλή Ατσικής, επιχητώντας και μια ρεβάνς για την ήττα στο Κύπελλο, που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του γειτονικού νησιού.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος επιθυμεί από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάσουν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό, στοχεύοντας σε μια εμφατική εμφάνιση που δε θα αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Στην Αγία Παρασκευή δεν έκρυψαν ποτέ ότι επιθυμούν διακαώς την άνοδο, στοχεύοντας από νωρίς πολύ ψηλά σε επίπεδο διάκρισης. Η διεξαγωγή του τελικού στον ανακαινισμένο "Ταρλά" αποτελεί ένα επιπρόσθετο κίνητρο για την ομάδα του Διαγόρα, αλλά και ένα ιδιαίτερο άγχος για τον προπονητή της ομάδας, αφού οι παίκτες του δεν έχουν συνηθίσει να δίνουν αγώνες σε φυσικό χλοοτάπητα. Για το λόγο αυτό η τελευταία προπόνηση του Διαγόρα έγινε στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει πάντως και ο Ηρακλής Ατσικής.

Στις τάξεις των φίλων του Διαγόρα επικρατεί "πανστρατιά" και αναμένεται να έρθουν με κάθε μέσο στη Μυτιλήνη από την Αγία Παρασκευή, στηρίζοντας με τη φωνή τους τις προσπάθειες του Διαγόρα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ όρισε στον τελικό τον Παναγιώτη Κουλουδή, που θα έχει για βοηθούς την Ανδιράννα Μπάλιακα από τη Λέσβο και τον Β. Τσαλίκη από τη Λήμνο.  ΠΑρατηρητές αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Ανδριώτης και ο Νίκος Χρόνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey