Ανακοίνωσε Μουντανάρη ο Αιγέας Πλωμαρίου

16/06/2015 - 12:25

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορική ομάδα του Αιγέα Πλωμαρίου, με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Στέλιου Μουντανάρη στο πόστο του προπονητή. Μια συμφωνία, που αν μήτι άλλο, ταράζει τα ήρεμα νερά του λεσβιακού ποδοσφαίρου, σε μια εποχή που ακόμη παράγοντες, προπονητές και παίκτες "ζυμώνονται" μεταξύ τους για το συσχετισμό δυνάμεων εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αιγέα γίνεται γνωστό πως ουσιαστικά ο Μουντανάρης παραλαμβάνει τα... κλειδιά του συλλόγου και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια, όντας ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κίνηση που αποδεικνύει πως αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά του νεαρού και φιλόδοξου τεχνικού, όλα τα προηγούμενα χρόνια που εργάστηκε στον Οδυσσέα Ελύτη και στις Μικτές της ΕΠΣΛ. Παράλληλα, με τα όσα αναλύονται έστω και συνοπτικά, διαφαίνεται πως κάτι ωραίο ξεκινά στο Πλωμάρι, με όραμα, προγραμματισμό, πλάνο και στόχο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιγέα Πλωμαρίου: "Ο Αιγέας Πλωμαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την επόμενη τριετία με τον προπονητή Στέλιο Μουντανάρη, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Ένας προπονητής, ο οποίος είχε προτάσεις από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά επέλεξε τον Αιγέα μας διότι πληρούσαμε τις προϋποθέσεις υλικοτεχνικά, καθώς και σε έμψυχο δυναμικό (παράγοντες, - παίκτες) για την εκπλήρωση των προσωπικών του στόχων.

Συγκεκριμένα, θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή της ανδρικής ομάδας, όπως και της ομάδας νέων. Θα είναι επίσης αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξέλιξη των υποδομών μας. Θα καταρτίζει όλο το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας, σε συνεργασία με τον Γιάννη Χιωτέλλη, που θα είναι γυμναστής της πρώτης ομάδας, καθώς και προπονητής των προτζούνιορ και τζούνιορ, αλλά και τον Αλέκο Χατζηαθανασίου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση όλων των τερματοφυλάκων ανεξαρτήτως ηλικιών, όπως επίσης και προπονητής του προπαιδικού και παιδικού τμήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση, σχετικά με την παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου της ομάδας μας και τον καθορισμό στόχων για το επόμενο διάστημα."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey