Στον Αίγειρο Μυστεγνών ο Παπαλόπουλος!

24/06/2015 - 10:42

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αίγειρου Μυστεγνών, ολοκληρώνοντας τη συμφωνία με τον προπονητή των επιτυχιών Θοδωρή Παπαλόπουλο που θα αναλάβει να οδηγήσει τους νεοφώτιστους στο νέο πρωτάθλημα.

Στις τάξεις της ομάδας των Μυστεγνών επικρατεί ενθουσιασμός, αφού από τη συγκεκριμένη συνεργασία διαφαίνονται και οι ξεκάθαροι στόχοι της ομάδας, που είναι ο Αίγειρος να αποτελέσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, που θα μπορέσει γιατί όχι και να κάνει την υπέρβαση.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος εξάλλου είναι ο πολυνίκης τεχνικός των τελευταίων ετών, μετρώντας πρωταθλήματα με τρεις διαφορετικές ομάδες, τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, τον Όλυμπο Αγιάσου και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, διαθέτοντας εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες, ενώ στο σπουδαίο βιογραφικό του προσμετράται και το πέρασμά του από τον Αιολικό της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μυστεγνιωτών: "Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΕΣ Αίγειρου Μυστεγνών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Θεόδψρου Παπαλόπουλου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey