Μουντανάρης: "Έμεινα ικανοποιημένος..."

03/09/2015 - 16:01 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2015 - 16:14

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αιγέα Πλωμαρίου, Στέλιος Μουντανάρης, σε δηλώσεις του στο "SL", από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό φιλικό με την ομάδα του Αιολικού.

Αναλυτικά: "Αγωνιστήκαμε απέναντι σε έναν Αιολικό, που ξεκίνησε  κατά  90% με την ομάδα που θα παραταχθεί στην έναρξη του πρωταθληματος, το οποίο ξεκινάει  το Σεπτέμβριο. Στο πρωτο ημίχρονο οι φασεις που δημιουργηθηκαν στην εστία μας ήταν λίγες και αυτό ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής αμυντικής λειτουργείας, που είχε  η ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, σημειώθηκε απο στημένη φάση. Στην επανάληψη και μέχρι το 60ο λεπτό, όπου και οι δυο ομαδες διατηρούσαν τις αρχικές 11άδες τους στον αγωνιστικό χώρο, το σκορ ήταν στο 2-0. Από εκεί κι έπειτα, ο Αιολικός άλλαξε όλη την ομάδα του, αφού έχει την πολυτέλεια να διαθέτει βάθος στον έμψυχο δυναμικό του.

Από τη μεριά μας, αγωνίστηκαν ακόμα τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων οι δύο ήταν γεννηθέντες το 2000. Ήταν φυσικό, πως οι ισορροπίες θα άλλαζαν και εκεί φάνηκε η υπεροχή του Αιολικού στο ρόστερ του, με αποτέλεσμα στα τελευταία 15 λεπτά, να δεχθούμε τέσσερα γκολ. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειώσουμε ότι προφυλάχθηκε ο Γιώργος Μαμάκος, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα πριν λίγες μέρες, καθώς και ο Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος είχε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαιου. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και πλέον το βλέμμα μας στρέφεται στο επόμενο φιλικό, που θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική Χίο, με αντίπαλο τον Κανάρη Νενήτων, το προσεχές Σάββατο."      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey