Γκέλα Διαγόρα, ξέφυγε ο Αίγειρος Μυστεγνών!

22/11/2015 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2015 - 18:43

10η Αγωνιστική

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-1 (1-1)
Πατσατζής, Βασιλακάκης, Φαναρτζής - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Απρόσμενη ισοπαλία για τον Διαγόρα, που άφησε δύο βαθμούς στο Κάτω Τρίτος, έχοντας όμως παράπονα από τη διαιτησία του Πατσατζή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Φιλιανού με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, όμως ο Αλκιβιάδης κατόρθωσε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα με συρτό σουτ του Σφακιανάκη. Στην επανάληψη, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, ενώ και οι γηπεδούχοι ένα καλό που πέρασεελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η φάση έμελλε να προκαλέσει έντονες συζητήσεις ωστόσο έγινε στο 70ο λεπτό, όταν ο Φιλιανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή όμως αντί για πέναλτι, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για θέατρο, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο Διαγόρας διαμαρτύρεται και για ακόμα ένα πιθανό πέναλτι, σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Παναγιώτη Δελόλμα, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά παρά το βαρύ πένθος μετά την απώλεια του πατέρα του, Μιχάλη.

Αχιλλέας Πέτρας-Κεραυνός Αφάλωνα 0-0
Συβρής, Σαρλής, Λυρής - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο επηρέασε καταλυτικά ο πολύ δυνατός αέρας, Αχιλλέας και Κεραυνός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Η ομάδα της Πέτρας, που είχε αρκετές ελλείψεις, δημιούργησε την καλύτερή της φάση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν ο Γ. Πάντας με κοντινή προβολή είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι! Στην ομάδα του Αφάλωνα έφυγαν ευχαριστημένοι με το βαθμό, από μια δύσκολη έδρα, αφού χρειάστηκε μάλιστα να αγωνιστούν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουντακόπουλου. Ανησυχία υπάρχει για τον τραυματισμό του Γιώργου Γιαννάκα.

Αίγειρος Μυστεγνών-Βύρων Μόριας 4-1 (1-0)
Μποντάκης, Δουκάκης, Καρδάσης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση ο Αίγειρος Μυστεγνών, που ξεπέρασε με εμφατικό τρόπο και το εμπόδιο του Βύρωνα Μόριας, παραμένοντας σε ρόλο οδηγού της κούρσας στο βαθμολογικό πίνακα. Το σκορ για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου άνοιξε ο Σεραφίγγος, με τον Καραδημητράκη να πευτχαίνει το 2-0 και ξανά τον Σεραφίγγο να δίνει αέρα τριών γκολ στους συμπαίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυριάκου Κουνιαρέλλη, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τριλιανός.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ατρόμητος Ανεμώτιας (Δεν διεξήχθη)
Δουκάκης, Τατάς, Ψύλλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Βογιατζής

Σε δεινή θέση βρίσκεται η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, που όλα δείχνουν ότι αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό εντός των επόμενων ωρών τότε θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Η διοίκηση του συλλόγου, μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στα οικονομικά έξοδα της διαιτησίας, ζήτησε εντός της εβδομάδας από την ΕΠΣ Λέσβου να της χορηγηθούν δύο δωρέαν, όμως δε βρήκε ανταπόκριση με αποτέλεσμα να μην προσέλθει το πρώι στο γήπεδο για να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Πλέον, η υπόθεση περνά στα χέρια της Πειθαρχικής, η οποία αναμένεται να κατακυρώσει το ματς υπέρ της ομάδας της Ανεμώτιας (0-3αα), επιβάλλοντας ποινή αφαίρεσης βαθμών στους γηπεδούχους. Γεγονός που θα έχει μικρή σημασία, αν η "Πρόο" -μια ομάδα διοικητικό πρότυπο πριν λίγα χρόνια- αποχωρήσει τελικά από το πρωτάθλημα.

Όλυμπος Αγιάσου-Οδυσσέας Ελύτης 1-5 (1-1)
Κάντας, Πούλος, Καραγιάννης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Όμορφο ματς για ένα ημίχρονο με τον Όλυμπο να κοντράρει τα ίσα τον Οδυσσέα Ελύτη στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καγιάτσκα στο 15ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γκέρι λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την επανέναρξη ωστόσο, ο Γκέρι υπέπεσε σε πέναλτι, πιάνοντας την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, που είχε ως αποτέλεσμα ο Όλυμπος να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο και να καταρρεύσει αγωνιστικά. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιμπούκης. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 1-4 λίγο αργότερα, με τον Οδυσσέα Ελύτη να σκοράρει ακόμα δύο τέρματα έως τη λήξη με τους Μανιό και Παπουτσιδέλλη. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες με Καλουτζή ο Όλυμπος και με Παπουτσιδέλλη ο Ελύτης.

Πολιχνίτος-Αιγέας Πλωμαρίου 0-4 (0-1)
Παντελαίων, Βουλγαρέλλης, Μεστρός - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Δίκαιη νίκη για τον Αιγέα Πλωμαρίου, που βρήκε λύσεις τόσο με τον αέρα υπέρ του, όσο και εις βάρος του. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη άνοιξε το σκορ με τον Χρυσάφη στο 42ο λεπτό και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Πολιχνίτος πίεσε και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον δυνατό άνεμο, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αντ' αυτού, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ στο τελευταίο 10λεπτο με τους Χρυσάφη (80'), Καβαρνό (85') και Αγκόλι (90'), πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.

Ερμής Παμφίλων-Αναγέννηση Γέρας 0-5 (0-1)
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Ερμής στα Πάμφιλα κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας, η οποία προηγήθηκε σε ένα κρίσιμο σημείο λίγο πριν το ημίχρονο με σκόρερ τον Φωκιανό. Στην επανάληψη, με δύο προσωπικά τέρματα του Χατζηκλειδαρά η Αναγέννηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσαν οι Τηνιακός και Αφαλωνιάτης. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Παυλέλλης.

Αετός Λουτρών-Παλλεσβιακός 3-1 (1-1)
Μπάλιακα, Μποντάκης, Φαναρτζής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα:  Τσαγκάρης

Ανώτερος ο Αετός Λουτρών, επικράτησε στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής ως τυπικά γηπεδούχος (λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Λουτρών). Το σκορ άνοιξε ο Καλλιμαντζέρος στο 25ο λεπτό για τον Αετό, όμως ο Παλλεσβιακός κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Καβαλίκα σε 1-1, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Όμως στην επανάληψη, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Καλλιμαντζέρο, η ομάδα των Λοτρών πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 στο 60ο λεπτό. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σκαλοχωριτης, έπειτα από ανατροπή του Κρητικού εντός περιοχής.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey