"Φιλί ζωής" στην Προοδευτική!

23/11/2015 - 14:03

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής, μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, λόγω αδυναμίας της διοίκησης να εξοφλήσει χρηματικά πρόστιμα στην ΕΠΣ Λέσβου, τα οποία είχαν ξεπεράσει τα 600€!

Μπορεί η "Πρόο" να βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας της Α' Κατηγορίας και να την περιμένει μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών, αύριο, στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, ωστόσο βρέθηκε διοικητική λύση και τουλάχιστον η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, παλεύοντας με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει για το καλύτερο δυνατό, κρατώντας ζωντανή παράλληλα την ποδοσφαιρική της ύπαρξη στο χωριό και εν γένει στη Λέσβο.

Εδώ και λίγη ώρα υπάρχει νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο, με πρόεδρο τον Δημήτρη Γρηγορίου και παράγοντες, που συνέδεσαν το όνομά τους με την προ ολίγων ετών επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Λέσβου, η Προοδευτική έχει περιθώριο να τακτοποιήσει μέρος των οφειλών της ως και την Πέμπτη (26/11), όταν και θα γίνει ο ορισμός των παιχνιδιών της 11ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: "Μετά και τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις που συνέβησαν στην αγαπημένη μας ομάδα (αδυναμία παρουσίας στο πρωτάθλημα) και την δεδομένη αγάπη μας αλλά και το χρέος μας προς αυτή, αποφασίσαμε να αναλάβουμε τις τύχες της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι αυτό που αγαπάμε και ελπίζουμε πως σύντομα η «Προοδευτική» θα μπει σε μονοπάτια επιτυχιών.

Θα θέλαμε τέλος, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους αυτούς που από την πρώτη στιγμή έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα και κυρίως τα φιλικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου Καλλονής.

Τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ

Πρόεδρος: Γρηγορίου Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Πεντάρης Αχιλλέας
Γ. Γραμματέας: Μυζίκας Θεόφιλος
Γ. Αρχηγός: Μπερτένης Σταύρος
Ταμίας: Μάνδαλης Νικόλαος
Μέλος: Καραθανάσης Γεώργιος
Μέλος: Μπάκαλας Βασίλης

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά, ο Σερέτης Παναγιώτης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey