Σταθερά πρώτος ο Αίγειρος Μυστεγνών!

29/11/2015 - 18:52 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2015 - 21:20

11η Αγωνιστική

Βύρων Μόριας-Ερμής Παμφίλων 2-1
Βουρανής, Οικονόμου, Σαρλής - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ο Βύρων επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 στη Μόρια τον Ερμή Παμφίλων, στον πάγκο του οποίου έκατσε ξανά ο Τάσος Σπύρου. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, σε μια προσπάθεια να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, όμως ολοκλήρωσαν ένα ακόμα ματς δίχως νίκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χατζησπύρου και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Ερμής κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα με μακρινό σουτ του Βουργουτζή στο 60ο λεπτό. Όμως τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ, αφού μέσα σε δύο λεπτά, ο Βύρων πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Ελευθερίου.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αετός Λουτρών 3-0 (1-0)
Παντελαίων, Κάντας, Μεστρός - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ασταμάτητος ο Αίγειρος Μυστεγνών, επικράτησε και του Αετού Λουτρών με σκορ 3-0, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα στην Α' Κατηγορία. Παρά την απουσία του Συβρή, η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είχε τον Σεραφίγκο σε εξαιρετική ημέρα. Ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ και ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Κέρδος για το λεσβιακό ποδόσφαιρο, το γεγονός πως ο Αετός Λουτρών αγωνίστηκε δίχως σκοπιμότητες, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Καλιμαντζέρο στο ξεκίνημα (7'), όμως στη συνέχεια ο Αίγειρος πήρε τα ηνία και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό, με προβολή του Σεραφίγκου, αν και υπήρξαν χλιαρές διαμαρτυρίες από τους Λουτραγώτες για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, σε κόρνερ του Σπάρταλη και κεφαλιά του Παλάση, που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη, ο Αίγειρος κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Γιώργου Δασκάλου. Ο Σεραφίγκος βρήκε δίχτυα από τα 11 βήματα για το 2-0 στο 65' και τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα των Μυστεγνών έφτασε και στο τελικό 3-0, μετά από κεφαλιά του Καραδημητράκη στο οριζόντιο δοκάρι και βολέ του καραδοκούντα "Σέρα" στην επαναφορά.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Οδυσσέας Ελύτης 3-0
Κουκούλας, Οικονόμου, Λυρής - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Διαγόρας στην Αγία Παρασκευή, νικώντας τον Οδυσσέα Ελύτη με 3-0! Η ομάδα του Γιάννη Μανούσου είχε... όρεξη, σκόραρε τρία γκολ, ενώ σημάδεψε και πέντε φορές τα αντίπαλα δοκάρια! Παρά τις πολλές φάσεις, το πρώτο 45λεπτο έληξε δίχως γκολ. Στην επανάληψη όμως, ο Βαξεβάνης με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Παρά τον "καταιγισμό" φάσεων, έπρεπε να φτάσουμε στο 80ο λεπτό για να "κλειδώσει" ο Διαγόρας τη νίκη, όταν ο Χωριανόπουλος κέρδισε πέναλτι -το οποίο πάντως αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι-, με τον Παναγιώτη Δελόλμα να ευστοχεί για το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μουτσογιάννης με κεφαλιά. Ο Οδυσσέας Ελύτης αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κουχλιαμπή, ενώ στο δοκάρι σταμάτησαν οι προσπάθειες των Χατζηκυρι΄λακου, Χωριανόπουλου, Δελόλμα, Τουμπακάρη και Πουλασουχίδη.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3-0
Λέκκας, Πούλος, Καραγιάννης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας στο "Μίζεργκαν", κάνοντας μάλιστα και... ροτέισον! Ο Χρήστος Παπαδόπουλος έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν έξτρα χρόνο συμμετοχής, ξεκουράζοντας παράλληλα κάποιους εκ των βασικών του εν όψει του ντέρμπι με τον Διαγόρα. Ο Αλκιβιάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και απείλησε στο ξεκίνημα, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το ρυθμό του ματς. Το σκορ άνοιξε στο 25' με καταπληκτικό γκολ του Νερατζή στο "Γ" της αντίπαλης εστίας και μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ατρόμητος πέτυχε και το 2-0 με τον Νικόλοφ (30'). Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στην επανάληψη και συγκεκριμένα τρία λεπτά πριν το 90λεπτο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νερατζή, σε ανατροπή του Μαστέλου. Η ομάδα της Ανεμώτιας είχε και δοκάρι με τον Κουτλή.

Κεραυνός Αφάλωνα-Όλυμπος Αγιάσου 1-1
Μποντάκης, Βλουτέλλης, Φαναρτζής - Γήπεδο Αφάλωνα
Παρατηρητής αγώνα:  Κελαϊδίτης

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Γήπεδο Παμφίλων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με σουτ στο δοκάρι από τον Σ. Δελόλμα, μόλις στο 10ο λεπτό. Λίγο αργότερα μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ό,τι δεν κατάφερε όμως στις δύο αυτές περιπτώσεις, το έκανε πράξη ο Δελόλμας στο 60' με φοβερό σουτ από τα 40 μέτρα, για το 1-0! Ο Όλυμπος έφτασε στην ισοφάριση στο 88ο λεπτό με κοντινό σουτ από τον Τσαμπλάκο, έπειτα από γύρισμα του Καλουτζή. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων, σε κεφαλιά του Βουρλή, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Αιγέας Πλωμαρίου-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 9-0
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Καρδάσης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Στο Πλωμάρι, ο Αιγέας βρήκε την Προοδευτική σε... μεταβατικό στάδιο και τη φιλοδώρησε με 9 γκολ! Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, όμως για εκείνους το σημαντικό ήταν πως βρήκαν διάδοχη διοικητική κατάσταση ώστε να συνεχίσουν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα. Το αρνητικό στοιχείο, που σημάδεψε το παιχνίδι, ήταν πως η ομάδα της Σκάλας Καλλονής παρατάχθηκε με 9 παίκτες στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων δεν υπήρχε τερματοφύλακας. Το 9-0 ως τελικό σκορ κρίνεται έτσι φυσιολογικό. Για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με 5-0 στο ημίχρονο, χατ τρικ σημείωσε ο Χρυσάφης, ενώ από δύο γκολ σκόραραν οι Αγκόλι, Κλούρας και Μαμάκος.

Αναγέννηση Γέρας-Αχιλλέας Πέτρας 3-2
Πατσατζής, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Αχιλλέας Πέτρας στάθηκε πολύ καλά στον Παπάδο, όμως δεν κατόρθωσε να γλιτώσει την ήττα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Στρατή Χατζηκλειδαρά  στο 10ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες για την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Καραμιχαλάκης με εκπληκτικό πλασέ αρκετά έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Φωκιανός με τον τερματοφύλακα Αραμπατζή να μπλοκάρει στη γωνία του. Παρά τη χαμένη ευκαιρία, η ομάδα της Γέρας δεν απογοητεύτηκε και με σκόρερς τους Σαμιώτη και Τηνιακό, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Αχιλλέας μείωσε με τον Καραμιχαλάκη και πάλι να σκοράρει, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στα τελευταία λεπτά. Δοκάρι είχε ο Παυλέλλης για τους γηπεδούχους.

Παλλεσβιακός-Πολιχνίτος 2-1
Κάντας, Συβρής, Μεστρός - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Χιτσκοκικό φινάλε στο Ενωσιακό της Θερμής, με τον Παλλεσβιακό να παίρνει τη νίκη επί του Πολιχνίτου στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καββαδά, ο οποίος είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, όμως έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κάντα, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος! Ο Παλλεσβιακός του Φώτη Κοκκινέλλη ισοφάρισε σε 1-1 και ο Σταυρινός χάρισε το τρίποντο στον "Παλλέ" στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey