Μπροστάρης Αίγειρος, κρατιέται η Ανεμώτια!

19/12/2015 - 17:13 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2015 - 15:59

14η Αγωνιστική

Αιγέας Πλωμαρίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-0
Βουρανής, Καραγιάννης, Ψύλλος - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Στο «Μιχαλέλλειο» ο Αιγέας έδειξε και απέναντι στο φιλόδοξο Διαγόρα πως είναι το απόλυτο αφεντικό, φροντίζοντας με τη σέντρα να δείξει τα «δόντια» του. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη προηγήθηκε μόλις στο 7ο δευτερόλεπτο (!) του αγώνα, με γκολ του Αζάμπι και έκανε δύο τα τέρματά της στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Μαμάκο. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν σε δύο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Καβαρνού και Χρυσάφη πριν το ημίωρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν κι εκείνοι με αρκετές ελλείψεις, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί με μεγαλύτερο σκορ.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αναγέννηση Γέρας 2-0
Δουκάκης, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής - Γήπεδο Παμφίλων

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνει ο Κεραυνός Αφάλωνα, που έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γέρας με 2-0 και απομακρύνθηκε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του Γιώργου Κομνηνού, ο Μπουντακόπουλος που είναι αρκετά φορμαρισμένος. Ο Κεραυνός θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο πρώτο λεπτό της συνάντησης, όμως η προσπάθεια του Δελόλμα προσέκρουσε στο δοκάρι. Μακριά από τον καλό της εαυτό η Αναγέννηση Γέρας, που ωστόσο φιγουράρει αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Παλλεσβιακός 3-1 (1-0)
Λέκκας, Τατάς, Μεστρός - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Στο «Μίζεργκαν» της Ανεμώτιας, ο τοπικός Ατρόμητος ήταν ανώτερος του Παλλεσβιακού και επικράτησε δίκαια με σκορ 3-1. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ του Κανόγλου και πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.  Ωστόσο, ο «Παλλέ» του Φώτη Κοκκινέλλη κατόρθωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Κούτσα, βάζοντας… δύσκολα στους γηπεδούχους, που όμως κατόρθωσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Νικόλοφ λίγο αργότερα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ράπτης, ο οποίος είχε και δοκάρι σε «ψαλιδάκι» που επιχείρησε με το σκορ στο 2-1.

Οδυσσέας Ελύτης-Βύρων Μόριας 0-1
Κουκούλας, Παντελαίων, Βλουτέλλης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Στο Ενωσιακό της Θερμής, μπορεί ο Οδυσσέας Ελύτης να είχε την υπεροχή και πολλές χαμένες ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως ο Βύρωνας Μόριας ήταν εκείνος που «έκλεψε» τελικά τη νίκη και το βαθμολογικό τρίποντο, επικρατώντας με 0-1 χάρη σε γκολ του Ελευθερίου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Οι γηπεδούχοι είχαν σε ακόμα ένα ματς τρεξίματα και αγωνιστικό πάθος, φτάνοντας σε μερικές περιπτώσεις πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Όμως ο Βύρωνας ήταν πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα, η ομάδα της Μόριας θα μπορούσε κόντρα στη ροή του ματς να πάρει πολύ νωρίτερα την πρωτοπορία στο σκορ, αν ο Ευαγγέλου δε σημάδευε το δοκάρι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αίγειρος Μυστεγνών 1-3 (1-2)
Μποντάκης, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ο Αίγειρος συνέχισε το… βιολί του, νικώντας και μέσα στο Κάτω Τρίτος τον τοπικό Αλκιβιάδη με σκορ 1-3, παραμένοντας σε θέση οδηγού στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου έδειξε να αιφνιδιάζεται στο ξεκίνημα, από το γρήγορο γκολ του Τριανταφυλλόπουλου μόλις στο 2ο λεπτό, όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει με τη σέντρα, χάρη στο συνήθη ύποπτο της φετινής σεζόν, Βαγγέλη Σεραφίγκο. Ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα στον Αίγειρο λίγο πριν το ημίωρο για το 1-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη, ο Χρήστος Μουτζούρης πέτυχε το 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ερμής Παμφίλων 0-2 (0-0)
Συβρής, Μπάλιακα, Βασιλακάκης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα:  Πίνης

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ερμής Παμφίλων, που μετά τον Πολιχνίτο την περασμένη εβδομάδα υπέταξε και την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ της ομάδας του Τάσου Σπύρου, χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Βουργουτζής και ο Χαλακατέβας, μετά από ένα άνυδρο πρώτο 45λεπτο. Με τη νίκη του αυτή ο Ερμής έφτασε τους 7 πόντους και συνεχίζει να ελπίζει για ένα καλύτερο πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα, σε αντίθεση με την «Πρόο», που παραμένει ουραγός της κατηγορίας.

Αχιλλέας Πέτρας-Πολιχνίτος 1-1 (0-0)
Κάντας, Πούλος, Λυρής - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Με τον διαιτητή Κάντα αρνητικό πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα φετινό ματς, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αχιλλέας κόντρα στον Πολιχνίτο, που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο Γήπεδο Πέτρας, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια! Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ, με τον Γιώργο Σκαρακάκη να ανοίγει το σκορ στο 63’ για λογαριασμό των γηπεδούχων και τον Σταματίου να φέρνει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Οι άνθρωποι του Αχιλλέα έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κάντα, ο οποίος απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πέτρας, τους Πάντα και Καραμιχαλάκη στη διάρκεια του ματς και τον Τασσόπουλο από τον πάγκο, τη στιγμή της έντασης. Αποβολή είχαν όμως και οι φιλοξενούμενοι, από τους οποίους πήρε πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Ασβεστάς.

Όλυμπος Αγιάσου-Αετός Λουτρών 2-2
Παντελαίων, Λέκκας, Καραγιάννης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Όλυμπος Αγιάσου και Αετός Λουτρών, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα σε σουτ του Καλλιματζέρου. Ό,τι δεν κατάφερε ο Αετός, το πέτυχε ο Όλυμπος με σκόρερ τον Καλουτζή στο 15ο λεπτό, ο οποίος έκανε το 1-0! Η απάντηση της ομάδας του Σπάρταλη ήρθε στο 25’ με γκολ του Καλλιματζέρου, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια. Στην επανάληψη, η ομάδα των Λουτρών πήρε το προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Σκαλοχωρίτη στο 55ο λεπτό και στη συνέχεια έδωσε χώρους στον Όλυμπο. Οι Αγιασώτες βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση, ξανά με τον Καλουτζή, στο 80ο λεπτό, για το τελικό 2-2.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey