Δεν άλλαξε τίποτα στην "ουρά"

19/03/2016 - 21:19 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2016 - 14:54

25η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-1(1-0)
Κάντας, Λυρής, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Στην Αγία Παρασκευή, ο τοπικός Διαγόρας πανηγύρισε εύκολη νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους με σκορ 4-1, με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν μέχρι το 60ο λεπτό. Το σκορ άνοιξε στο πρώτο μέρος ο Π. Δελόλμας με σουτ, με τον Διαγόρα –στο ντεμπούτο του Στρατή Αλεξίου στον πάγκο του- να έχει και δύο δοκάρια με Φιλιανό και Βλαστέλλη μέχρι την ανάπαυλα. Με την επανέναρξη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Τριανταφυλλόπουλου, ωστόσο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διαγόρας πάτησε… γκάζι! Πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Φιλιανού, έκανε το 3-1 με πέναλτι του Πουλασουχίδη (σε ανατροπή του Φιλιανού) και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο πολύπειρος Βλαστέλλης.

Οδυσσέας Ελύτης-Όλυμπος Αγιάσου 3-2 (1-1)
Δουκάκης, Καραγιάννης, Συβρής - Ενωσιακό Θερμής

Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό της Θερμής, με τον Οδυσσέα Ελύτη να παίρνει νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2 επί του Ολύμπου Αγιάσου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τακού (20’), αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αναιρούση (35’) σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Λίγο πριν την ανάπαυλα όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη η Τακός και το έργο του Ολύμπου έγινε πολύ δύσκολο για τη συνέχεια. Στην επανάληψη, ο Μαυραγάνης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-1. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα της Αγιάσου βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με γκολ του Καζάνη σε 2-2, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αναιρούσης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Οδυσσέα Ελύτη, κρατώντας τους Αγιασώτες πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αχιλλέας Πέτρας 2-1 (1-0)
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Καρμίρης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ο Κεραυνός Αφάλωνα είχε έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας έβαλε τέλος στον αγωνιστικό του «κατήφορο», κατακτώντας μια νίκη ψυχολογίας με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Σ. Δελόλμα στο 35o λεπτό, αλλά η ομάδα της Πέτρας ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με γκολ του Καραμιχαλάκη. Το λυτρωτικό γκολ της νίκης για την ομάδα του Αφάλωνα σημείωσε ο Μπουντακόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ζουμπίλη, στο 75λεπτό.

Αναγέννηση Γέρας-Ερμής Παμφίλων 2-1 (2-1)
Μποντάκης, Μπάλιακα, Μέστρος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Στον Παπάδο, η Αναγέννηση Γέρας ήταν καλύτερη από τον Ερμή στο πρώτο μέρος, μετουσιώνοντας την υπεροχή της σε γκολ με τον Μανούσο. Ο Ερμής σταδιακά ισορρόπησε στην επανάληψη και βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Κούκου. Η ομάδα των Παμφίλων είχε διάθεση για ένα ακόμα γκολ, αλλά προς το τέλος κλείστηκε πίσω και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου το «πλήρωσε», όταν η Αναγέννηση Γέρας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάκας, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 και αφήνοντας τον Ερμή σε… αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Βύρων Μόριας-Αίγειρος Μυστεγνών 0-2 (0-0)
Λέκκας, Φαναρτζής, Καραμπάσης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, ο πρωταθλητής Λέσβου Αίγειρος Μυστεγνών είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου έφτασε στη νίκη με δύο γκολ του Βαγγέλη Σεραφίγκου, το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παίρνοντας έτσι ένα ακόμα τρίποντο, το οποίο εξασφάλισε απόλυτα δίκαια, αλλά και μαθηματικά πλέον, τον τίτλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-0 (2-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Πούλος - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πέρασε ένα σχετικά ξεκούραστο απόγευμα εντός έδρας με αντίπαλο την ουραγό της Α’ Κατηγορίας, Προοδευτική, νικώντας με το ευρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ με τον Νανίδη και φτάνοντας στο 2-0 με τον Νικόλοφ. Στην επανάληψη, Ράπτης και Τσίγκας πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα για το τελικό 4-0. Η ομάδα της Ανεμώτιας είχε και δύο δοκάρι με τους Γαβριήλ και Μαστέλο.

Παλλεσβιακός-Αετός Λουτρών 0-2 (0-1)
Κουκούλας, Συβρής, Μέστρος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ο Παλλεσβιακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες του, γνωρίζοντας από χθες ότι έχουν «στραβοπατήσει», όμως δεν κατόρθωσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αετό Λουτρών και η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε στους 4 πόντους. Η ομάδα των Λουτρών προηγήθηκε με γκολ του Καλλιμαντζέρου πολύ νωρίς στο ματς και έφτασε στο τελικό 0-2 με γκολ του Σκαλοχωρίτη λίγο πριν το τέλος.

Αιγέας Πλωμαρίου-Πολιχνίτος 6-2 (6-0)
Βουρανής, Βερρής, Ψύλλος - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου, ο Αιγέας ήταν καιταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο όταν σκόραρε και τα έξι του γκολ απέναντι στον Πολιχνίτο. Ο Χρυσάφης και ο Αζάμπι βρήκαν δίχτυα από δύο φορές, ενώ Αγιακάτσικας και Πρωτούλης πέτυχαν από ένα για το 6-0 στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ο Πολιχνίτος βρήκε την ευκαιρία νε περιορίσει την έκταση της ήττας, πετυχαίνοντας δύο τέρματα αρχικά με τον Ξινό και εν συνεχεία με τον Νικέλλη. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόωρα χαμένου φίλου του Αιγέα, Ραφαήλ Χρυσάφη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 26 ετών από ανίατη ασθένεια.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

  Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey