Στάση Λουτρών για Αίγειρο!

26/03/2016 - 21:23 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2016 - 14:00

26η Αγωνιστική

Αετός Λουτρών-Αίγειρος Μυστεγνών 2-1 (0-1)
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ο πρωτοπόρος Αίγειρος Μυστεγνών τα βρήκε… σκούρα στο ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών, γνωρίζοντας την ήττα από το γηπεδούχο Αετό με σκορ 2-1, παρά το ότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-1, χάρη στο 37ο φετινό γκολ του Σεραφίγκου. Ο Αετός ισοφάρισε με τον Σκαλοχωρίτη και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, με τον Καλλιματζέρο να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Τριλιανός από τον Αίγειρο, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας και στον Συβρή.

Όλυμπος Αγιάσου-Κεραυνός Αφάλωνα 2-1 (0-1)
Βουρανής, Βλουτέλλης, Λυρής - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ο Κεραυνός προηγήθηκε μέσα στην Αγιάσο επί του Ολύμπου με την κεφαλιά του Στρατή Δελόλμα, όμως το 0-1 στο ημίχρονο γύρισε… τούμπα στην επανάληψη, μετά από αντεπίθεση διαρκείας των γηπεδούχων. Ο Ψαρρός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ο Καζάνης με σουτ στο 70ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ολύμπου. Ο Κεραυνός, στη φάση του 2-1 έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αποστολέλλη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-1 (1-1)

Κουλοδής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Κάτω Τρίτος, με τον γηπεδούχο Αλκιβιάδη να φτάνει στη νίκη επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, με κεφαλιά του Νταή. Ωστόσο η ομάδα του Κάτω Τρίτους έφτασε στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση 35 λεπτών αγώνα, με σουτ του Ορφανού. Στην επανάληψη, ο Σφακιανάκης πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους και στο 80ο λεπτό ο τερματοφύλακας Δάλλας απέκρουσε τετ α τετ του Ράπτη, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του Αλκιβιάδη.

Οδυσσέας Ελύτης-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-2 (2-1)
Πούλος, Καραμπάσης, Παράσχου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Δίκαιη ισοπαλία στο Ενωσιακό Θερμής με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Ο Οδυσσέας Ελύτης κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 2-0 στο πρώτο ημίωρο χάρη σε ισάριθμα γκολ του Κιούρκου, αλλά ο Διαγόρας μείωσε με τον Καλύμνιο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πήγε με το 2-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Τζίμης Βλαστέλλης χάρισε το βαθμό στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής για το τελικό 2-2.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αιγέας Πλωμαρίου 0-1 (0-1)

Λέκκας, Καραγιάννης, Φαναρτζής - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Στη Σκάλα Καλλονής, ο Αιγέας πήρε το τρίποντο με 0-1 επί της Προοδευτικής χάρη σε ένα γκολ του Αγιακάτσικα από το 3ο λεπτό από σέντρα του Γιαννίκου. Ο σκόρερ αποχώρησε τραυματίας λίγο αργότερα, σε ένα ματς όπου ο Στέλιος Μουντανάρης έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Καραμπέτσου για χέρι, ωστόσο την εκτέλεση του Γιαννακού απέκρουσε ο Γεωργιάδης. Η ομάδα της Σκάλας έχασε και εξαιρετική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Κουμέλλη.

Αχιλλέας Πέτρας-Αναγέννηση Γέρας 1-2 (0-0)
Βουρανής, Μποντάκης, Ψύλλος - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στην Πέτρα και με γκολ του Γιώργου Σκαρακάκη κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90’, αλλά στο 5λεπτο των καθυστερήσεων επήλθε ολική ανατροπή! Η ομάδα της Γέρας ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπισμπίκου έπειτα από κόρνερ και στο 93’ μετά από φάουλ που είχε κερδίσει ο Αχιλλέας, σε αντεπίθεση ο Ζαφειρίου πέτυχε το 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Δύο αποβολές για την ομάδα της Αναγέννησης, που ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τους Μιμίκο και Τρεμούλα.

Πολιχνίτος-Παλλεσβιακός 0-1 (0-0)
Μπάλιακα, Λυρής, Οικονόμου - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Σπουδαία νίκη στη μάχη που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Παλλεσβιακός στην έδρα του Πολιχνίτου με 0-1. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη πέτυχε ο Κούτσας στο 83ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Σταυρινού. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Αράπογλου με 2η κίτρινη (για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι) και Κάμπερ. Μάλιστα, επειδή ο «Παλλέ» είχε συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές του, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ως το τέλος ο Παναγιώτης Αδαλής!

Ερμής Παμφίλων-Βύρων Μόριας 4-0 (3-0)
Κουλουδής, Βασιλακάκης, Μέστρος - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ο Ερμής έχει πάρει τα… πάνω του στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να περάσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η ομάδα των Παμφίλων ήταν καταιγιστική απέναντι στον Βύρωνα Μόριας, τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν ήδη 3-0 από τα τέρματα που σημείωσαν οι Κουγιουμτζής, Κουπέ και Κούκος. Στην επανάληψη, το όνομά του στη λίστα των σκόρερς πρόσθεσε ξανά και ο Άνταμ Σουλειμάνα Γκουνλού, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα.

  Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey