Πανάξιος υπέρ-πρωταθλητής ο Αίγειρος!

23/04/2016 - 19:21 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2016 - 21:42

Μια ακόμα "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που κέρδισε τον Ηρακλή Ατσικής στον τελικό της ΕΠΣ Λέσβου, σε επίπεδο Νομού, μέσα στο Στάδιο Μύρινας με σκορ 0-1!

Οι πρωταθλήτριες ομάδες Λέσβου και Λήμνου αναμετρήθηκαν σε ένα νοκ άουτ ματς, με φόντο το προνομιούχο εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική. Στις εξέδρες βρέθηκαν περισσότεροι από 750 φίλοι του ποδοσφαίρου, ανάμεσά τους και αρκετοί υποστηρικτές του Αίγειρου, που πανηγύρισαν έξαλλα τη σπουδαία νίκη και την κατάκτηση του τίτλου!

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ηρακλής Ατσικής ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο πρώτο 45λεπτο, ασκώντας πίεση στα καρέ του Αίγειρου. Η ομάδα των Μυστεγνών όμως είχε τη σπουδαία ευκαιρία στο 20ο μόλις λεπτό, όταν ο Σεραφίγγος με κεφαλιά μετά από φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αστοχώντας από τη μικρή περιοχή! Οι Λημνιοί πήραν μέτρα στο γήπεδο και έφτιαξαν αρκετές φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο τέρμα. Το ημίχρονο βρήκε Ηρακλή και Αίγειρο στο ισόπαλο 0-0, με την ομάδα των Μυστεγνών να δυσκολεύεται αρκετά, αλλά να κρατά απαραβίαστη την εστία της, που ήταν βασική και αναγκαία συνθήκη για να βάλει τις βάσεις προς τη νίκη και τον τίτλο.

Με την επανέναρξη, ο Σεραφίγγος έβγαλε σε ακόμα ένα ματς τα κάστανα από τη φωτιά! Με δικό του γκολ από τα... αποδυτήρια ο Αίγειρος πέτυχε το 0-1 στο 47ο λεπτό και από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν πιο εύκολα. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, μετρ των τελικών, διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τους παίκτες του να αγωνίζονται ψυχωμένα και να κρατούν το προβάδισμα ως το τέλος. Ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες στο 60ο λεπτό, με απ' ευθείας κόκκινη του Κωνσταντάρα για χτύπημα σε αντίπαλο και ακολούθησε αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λίλα στο 80ο λεπτό, αυτή τη φορά για τον Αίγειρο, που επανέφερε την αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο. Οι Λημνιοί, στην καλύτερή τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, είχαν ένα μακρινό σουτ του Φ. Κρίκη στο 85ο λεπτό, που βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.

Στη λήξη του ματς, ο Αίγειρος πανηγύρισε την κατάκτηση του υπέρ-τελικού μέσα σε πολλά χαμόγελα και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια από τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στη Λήμνο, ενώ ξέφρενο ήταν το γλέντι και κατά την απονομή του κυπέλλου!

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ: Γαλλής, Ρίπης, Τιανάς (69' Τζιβάκης), Κουτζούμης (73' Στρ. Κρίκης), Τζάτζαλος, Φ. Κρίκης, Δ. Κρίκης, Καλανίδης, Β. Κρίκης (73' Μαυροειδής)

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Κουμπάς, Τριλιανός, Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Καπταγιάννης, Χριστοδούλου (50' Γιακαλής), Λίλα, Μαστραντωνάς (82' Κοντονίκας), Σεραφίγγος, Συβρής (75' Δεσποτίδης), Μαλακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey