Προχωρά ακάθεκτος ο Διαγόρας!

26/11/2016 - 17:21 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2016 - 17:30

Ασταμάτητος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής πέρασε νικηφόρα και μέσα από την έδρα του Αετού Λουτρών (0-1), παραμένοντας πρώτος και καλύτερος στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου, έχοντας πετύχει εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς! Τον καταδιώκει ο Αίγειρος Μυστεγνών, που ισοπέδωσε τον Αρίωνα Μήθυμνας (7-0) στο Ενωσιακό Θερμής, ενώ από κοντά ακολουθεί και ο Αιγέας, που νίκησε στο Πλωμάρι τον Πολιχνίτο (3-0). Ξεχώρισαν επίσης οι πεντάρες του Ατρομήτου Ανεμώτιας επί του Παλλεσβιακού και της Αναγγένησης Γέρας μέσα στην έδρα του Αχιλλέα Πέτρας. Η αυλαία της 9ης Αγωνιστικής πέφτει το μεσημέρι της Κυριακής, με τις συναντήσεις Βύρωνα Μόριας-Κεραυνού Αφάλωνα (15:00) και Ολύμπου Αγιάσου-Οδυσσέα Ελύτη (15:00). 

9η Αγωνιστική

Αχιλλέας Πέτρας-Αναγέννηση Γέρας 0-5 (0-2)
Λέκκας, Πούλος, Καραμπάσης – Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Καταιγιστική η Αναγέννηση Γέρας στην Πέτρα, έφυγε νικήτρια κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα με εμφατικό σκορ 0-5! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Τάκα, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, πέτυχαν και το 0-2 με τον Χατζηκλειδαρά. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Σ. Αφαλωνιάτη να πετυχαίνει δύο γκολ στην επανάληψη και ένα ακόμα να προσθέτει ο Νίρος.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Παλλεσβιακός 5-0 (1-0)
Συβρής, Μεστρός, Πατσατζής – «Μίζεργκαν» Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στην Ανεμώτια με γκολ του Ιντζέ, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και έκανε δύο τα τέρματά του στο ξεκίνημα της επανάληψης, με σκόρερ τον Κριτσωτάκη. Ο Ιντζές στην επανάληψη πέτυχε το 3-0, ενώ με αυτογκόλ του Κομνηνάκη έγινε το 4-0. Το πέμπτο γκολ για την ομάδα της Ανεμώτιας σημείωσε ο Κριτσωτάκης.

Αετός Λουτρών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-1 (0-0)
Βουρανής, Ψύλλος, Βερρής – Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Πολύ όμορφο ματς στο Γήπεδο Λουτρών, με τον Διαγόρα να φεύγει τελικά νικητής κόντρα στον Αετό με σκορ 0-2, χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Τσομπανέλλη, 10 λεπτά πριν τη λήξη, με σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να "καρφώνεται" στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν καλύτερη, ανέβασε την απόδοσή της, έκλεισε στα καρέ του τον Αετό και έφτασε τελικά σε μια δίκαιη νίκη. Τρίτο σερί ματς για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, που γνωρίζει την ήττα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Αιγέας Πλωμαρίου-Πολιχνίτος 3-0 (1-0)
Κάντας, Λυρής, Βλουτέλλης – «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ο Αιγέας επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την ανωτερότητά του στο "Μιχαλέλλειο", νικώντας τον Πολιχνίτο με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Χρυσάφης στο πρώτο μέρος και ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα για την ομάδα του εορτάζοντα Στέλιου Μουντανάρη με τους Αγκόλι και Ρενάτο, σε μια απολύτως δίκαιη νίκη για τους Πλωμαρίτες.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αρίων Μήθυμνας 7-0 (3-0)
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Μπάλιακα – Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Τρία γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, από τον Βλαστέλλη, τον Χατζηβαγιάννη και τον Συβρή, έδωσαν καθαρό προβάδισμα στον Αίγειρο Μυστεγνών απέναντι στον Αρίωνα Μήιθυμνας, με τους πρωταθλητές να βάζουν από πολύ νωρίς τη σφραγίδα τους στο Ενωσιακό της Θερμής. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τους Πουλασουχίδη και Βλαστέλλη να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 5-0. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είχε όρεξη και για περισσότερα τέρματα, με τον Χατζηβαγιάννη να βάζει δεύτερο προσωπικό για το 6-0 και το τελικό 7-0 να διαμορφώνει με δικό του χατ τρικ ο Βλαστέλλης.

Βύρων Μόριας-Κεραυνός Αφάλωνα (27/11, 15:00)
Βουρανής, Δουκάκης, Βερρής – «Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Βάλεσης

Οδυσσέας Ελύτης-Όλυμπος Αγιάσου (27/11, 15:00)
Λέκκας, Λυρής, Μεστρός – Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey