Καταδικάζει τα επεισόδια ο Διαγόρας

20/12/2016 - 14:54

Μετά τον Αίγειρο Μυστεγνών, ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, καταδικάζοντας τα επεισόδια στη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του Α' Γύρου στην Α' Κατηγορία. Στο κείμενο που δημοσιεύεται αυτούσιο παρακάτω, γίνεται λόγος στην ιστορία και στην προσφορά του Διαγόρα στο λεσβιακό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, αφήνοντας μομφή για ομάδες που αναρριχήθηκαν πρόσφατα λόγω της ενασχόλησης ισχυρών παραγόντων, ψέγοντας ταυτόχρονα τον Αίγειρο Μυστεγνών για το γεγονός πως μεσοβδόμαδα ζήτησε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο. Τέλος, τονίζεται πως στηρίζεται απόλυτα ο προπονητής της ομάδας Στρατής Αλεξίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο επίσημος Διαγόρας καταδικάζει κάθε μορφή επεισοδίων και βίας που διαδραματίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με τον Αίγειρο Μυστεγνών.

Είναι γνωστή σε όλους η πορεία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στο λεσβιακό ποδόσφαιρο και η προσφορά της στο χώρο, καθώς έχει σηκώσει ουκ ολίγες φορές τη σημαία του λεσβιακού ποδοσφαίρου εντός και εκτός των συνόρων του νησιού μας, διαφημίζοντας και ανεβάζοντας το επίπεδο του. Σας θυμίζουμε ότι από την ομάδα μας έχουν περάσει μεγάλες δόξες του λεσβιακού ποδοσφαίρου, είτε ως παίκτες είτε ως προπονητές. Έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά απαιτούμε και εμείς ανάλογο σεβασμό. Ομάδες κομήτες που εμφανίστηκαν στο χώρο εν μία νυκτί, επειδή κάποιος παράγοντας αποφάσισε ότι σε έναν χρόνο μπορεί να τους κερδίσει όλους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσβάλει και θίγει σοβαρά την ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου, την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι και φυσικά υποτιμά την ιστορία όλων των ομάδων, που είναι χρόνια στο χώρο και έχουν προσφέρει όλες από κάτι για την ανάπτυξη του επιπέδου και την προβολή του αθλητικού ιδεώδους.

Ο Διαγόρας θα βρίσκεται εδώ και τα επόμενα χρόνια για να προσφέρει στο χώρο αυτό που μπορεί, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες, που σε δύο χρόνια μπορεί να μην υπάρχουν καν. Όλοι είδατε την Κυριακή το άριστο κλίμα και τη φοβερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που επικράτησε στις εξέδρες, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας, αγαπάει την ομάδα και την ακολουθεί παντού, ξέροντας να την υποστηρίζει όπως πρέπει και χρειάζεται. Το γεγονός αυτό κάποιους τους ενοχλεί, γιατί έχουν αποφασίσει να είναι πρώτοι πάση θυσία. Γιατί άραγε πέντε μέρες πριν τον αγώνα ο Αίγειρος
Μυστεγνών ζήτησε με επίσημο έγγραφο την παρουσία αστυνομικής δύναμης για τον Κυριακάτικο αγώνα; Ήξερε ότι θα γίνουν επεισόδια; Μήπως ήταν προετοιμασμένοι να τα προκαλέσουν οι ίδιοι, γιατί μας φοβούνται και δεν μπορούν να μας νικήσουν στα ίσια εντός αγωνιστικού χώρου;

Ο προπονητής μας Στρατής Αλεξίου είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός από όλους στην Αγία Παρασκευή, ο καλύτερος παιδαγωγός στα εκπαιδευτήρια μας, τον αγαπούν όλα τα παιδιά του χωριού και η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο ήταν μόνο για να σταματήσει τα επεισόδια. Τον στηρίζουμε απόλυτα όλοι και θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα είτε τους αρέσει είτε όχι. Αν κάποιους ενοχλεί το ότι ο Διαγόρας μετά το τέλος του πρώτου γύρου είναι πρωτοπόρος έχουν καιρό μπροστά τους για να το συνηθίσουν..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey