Ποινές στο... πνεύμα των Χριστουγέννων!

22/12/2016 - 14:25

Από τη στιγμή που ο διαιτητης Παναγιώτης Κουλουδής έκλεισε το Φύλλο Αγώνα στο ντέρμπι Διαγόρας-Αίγειρος, με βάση τα αναγραφόμενα σε αυτό ήταν αναμενόμενες οι ποινές στους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν για τα επεισόδια.

Αντωναρος, Π. Αλεξίου, Π. Ελευθερίου, Τριλιανός, Σαμπάνης και Χατζηβαγιάννης τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου με τρεις αγωνιστικές, ενώ μία θα εκτίσει φυσιολογικά ο Καδής που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Ωστόσο, η Ένωση για πρώτη φορά επικαλείται χρήση οπτικού υλικού, κάτι που αναμένεται να επισύρει βαρύτερες ποινές. Με βάση λοιπόν το Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή καλούνται σε απολογία για την πρώτη Τρίτη του νέου έτους (3/1) τόσο ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, όσο και ο Αίγειρος Μυστεγνών. Επιπρόσθετα και λόγω της έγγραφης καταγγελίας του Αίγειρου, καλείται και ο προπονητής του Διαγόρα Στρατής Αλεξίου, αφού προκύπτει και από το οπτικό υλικό συμμετοχή του στα επεισόδια, καθώς επίσης και ο ποδοσφαιριστής Γ. Τσομπανέλλης, αλλά και ο εκπρόσωπος της ομάδας της Αγίας Παρασκευής Χ. Παρέλλης.  

Από την απολογία τους ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής θα αποφασισθούν επιπρόσθετες ποινές για τους εμπλεκόμενους είτε για τις ομάδες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey