Με ποιους εκτίει ο Διαγόρας, πάει για έφεση ο Αίγειρος!

04/01/2017 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2017 - 15:14

Από τη στιγμή που η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου αποφάσισε βαριές ποινές τόσο για τον Διαγόρα, όσο και για τον Αίγειρο, λόγω των επεισοδιών στο μεταξύ τους ντέρμπι το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο κατά πόσο οι διοικησεις των δύο συλλόγων είναι διατεθειμένες να διεκδικήσουν τη μείωση ή και την εξάλειψη των ποινών τους μέσα από πιθανές εφέσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής δεν σκοπεύει να κυνηγήσει κάτι τέτοιο, αποδεχόμενη τις ποινές που της επέβαλλε η διοργανώτρια αρχή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Διαγόρας δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα του στα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία, όπου με βάση το πρόγραμμα θα φιλοξενούσε τον Όλυμπο Αγιάσου, τον Κεραυνό Αφάλωνα και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Σε ότι αφορά τον Αίγειρο Μυστεγνών, εκείνο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι η όποια ποινή δεν μπορεί να εφαρμοστεί από την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Κι αυτό γιατί βάσει ΚΑΠ δεν θα έχουν περάσει οι προβλεπόμενες πέντε ημέρες από την έκδοση της απόφασης. Επομένως, ο αγώνας με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της ομάδας των Μυστεγνών, όμως προκύπτει ζήτημα αφού με βάση το πρόγραμμα το επόμενο εντός έδρας ματς για τον Αίγειρο είναι στο ντέρμπι με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Ο Πρόεδρος των Μυστεγνιωτών Στρατής Μπότης, μιλώντας στο "SL" έδωσε την είδηση της πιθανής έφεσης, τονίζοντας: "Εκτιμώ πως οι ποινές αυτές εξισώνουν το θύτη με το θύμα. Θα τις μελετήσουμε τις επόμενες ώρες, ώστε να διευκρινίσουμε ορισμένα ζητήματα και ακολούθως θα αποφασίσουμε ποια θα είναι η στάση μας. Σκοπεύουμε πάντως, να καταθέσουμε έφεση κατά της απόφασης." 

Σημειώνεται ότι ο Αίγειρος έχει επτά ημέρες στη διάθεσή του για να καταθέσει έφεση. Επίσης, διευκρινίζεται ότι στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΛ, η ομάδα των Μυστεγνών λογίζεται ως υπότροπη με διπλασιασμό τυο προστίμου της από τα 150€ στα 300€. Ανατρέχοντας στο ποινολόγιο της φετινής σεζόν, διαπιστώνεται ότι ο Αίγειρος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 100€ στις 31 Αυγούστου 2016 στο φιλικό με τον Αιολικό, που διεξήχθη στον "Ταρλά", για το γεγονός πως δεν είχε προσκομίσει κατάσταση υγείας, αλλά ούτε διέθετε αριθμημένες φανέλες. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey