Ξερό... μηδέν στην ουδέτερη Πέτρα!

11/02/2017 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2017 - 18:50

Με έκπληξη ξεκίνησε η 17η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, αφού στο ουδέτερο Γήπεδο Πέτρας ο τυπικά γηπεδούχος Διαγόρας άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (0-0), στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσε την ποινή των τριών αγώνων μακριά από την έδρα του. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Κεραυνός Αφάλωνα επιβλήθηκε εύκολα του Αχιλλέα Πέτρας (4-0). Το κυρίως μενού ωστόσο διεξάγεται αύριο, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να θέλει να πλησιάσει στην κορυφή αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παλλεσβιακό. Ο Όλυμπος Αγιάσου υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αιγέα Πλωμαρίου, ενώ στη Μόρια, ο τοπικός Βύρων κοντράρεται με τον Πολιχνίτο. Τέλος, ο Αετός Λουτρών καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Οδυσσέα Ελύτη.

 17η Αγωνιστική

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-0 (0-0)
Βουρανής, Ψύλλος, Γάκος - Γήπεδο Πέτρας

Απώλεια δύο βαθμών για τον πρωτοπόρο Διαγόρα, που δεν κατάφερε να σκοράρει στο ουδέτερο γήπεδο της Πέτρας και "κόλλησε" στο 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν καλύτερη, κλείνοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ. Πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες από τον Φιλιανό, ένα τετ α τετ του Σπάρταλη που απομάκρυναν οι αντίπαλοι αμυντικοί πάνω στη γραμμή και δύο δοκάρια με τον Γιώργο Σαμπάνη, ένα σε σουτ στο 75' και ένα σε κεφαλιά στο 81' ήταν οι καλύτερες στιγμές για τον Διαγόρα, που αγωνίστηκε μάλιστα και με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο 10λεπτο, λόγω αποβολής του Τσίγκα. H διοίκηση του Διαγόρα σε τοποθέτησή της ευχαριστεί τον Αχιλλέα Πέτρας, για την παραχώρηση του γηπέδου του, καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν οι άνθρωποί του στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αχιλλέας Πέτρας 4-0 (1-0)
Κουλουδής, Μπάλιακα, ΚΑρμίρης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ανώτερος ο ενισχυμένος Κεραυνός Αφάλωνα, επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του Αχιλλέα Πέτρας και έκανε βήμα παραμονής. Ο Μπουντακόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θόδωρου Γιακαλή στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη ο Βούρος έδωσε αέρα, όχι ενός, αλλά δύο τερμάτων σκοράροντας ισάριθμες φορές στο 60' και στο 70'. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Βαρνάς λίγο πριν το τέλος.

Βύρων Μόριας-Πολιχνίτος (12/2, 15:00)
Κάντας, Βλουτέλλης, Κακαδέλλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Παλλεσβιακός-αίγειρος Μυστεγνών (12/2, 11:00)
Κουλουδής, Βασιλακάκης, Μεστρός - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Αναγέννηση Γέρας-Αρίων Μήθυμνας (12/2, 15:00)
Συβρής, Βουλγαρέλλης, Δουκάκης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Όλυμπος Αγιάσου-Αιγέας Πλωμαρίου (12/2, 15:00)
Βουρανής, Βερής, Ψύλλος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης (12/2, 15:00)
Μποντάκης, Καρμίρης, Γάκος
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr, Θεόφιλος Μυζίκας

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey