Δώσε τα προγνωστικά σου!

17/02/2017 - 13:48 Τελευταία τροποποίηση στις 17/02/2017 - 14:11

Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 18η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, που διεξάγεται σήμερα Σάββατο (18/2), με εξαίρεση την αναμέτρηση Παλλεσβιακού-Βύρωνα Μόριας, που θα κλείσει την αυλαία το πρωί της Κυριακής (19/2, 11:00).

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας Αγ. Παρασκευής δοκιμάζεται στην έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ ο Αιγέας υποδέχεται στο Πλωμάρι τον Κεραυνό Αφάλωνα. Ενδιαφέρουσα συνάντηση θα γίνει στο «Μίζεργκαν, όπου ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αετό Λουτρών. Στα υπόλοιπα ματς, ο Παλλεσβιακός θα ψάξει βαθμούς κόντρα στον Βύρωνα Μόριας, ενώ ο Αίγειρος Μυστεγνών θα αγωνιστεί απέναντι στον Όλυμπο Αγιάσου.

Προβλήματα για Όλυμπο Αγιάσου

Αντιμέτωπος με αρκετές δυσκολίες βρίσκεται ο Όλυμπος, που θα αγωνιστεί πάντως χωρίς άγχος απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, όπως τόνισε στο «Ε» ο προπονητής του Στρατής Μυρογιάννης: «Είναι ένα παιχνίδι, από το οποίο δεν έχουμε αξιώσεις. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, ειδικά με τον Γκέρι που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και τις απουσίες των Σπάχι, Καλουτζή. Για εμάς τα σπουδαία ξεκινούν μετά το ματς με τον Αίγειρο και εκεί έχουμε ρίξει το βάρος της προετοιμασίας μας. Στα αγωνιστικά πάντως, υπάρχουν και δύο επιστροφές, αυτές των Σγουρέλλη και Τσαμπλάκου.

Απουσίες ο Αίγειρος

Από την άλλη μεριά ο Θοδωρής Παπαλόπουλος επεσήμανε: «Για εμάς είναι ξεκάθαρος στόχος να κάνουμε το απόλυτο ως το τέλος του πρωταθλήματος, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να ανέβουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά και παρά τις απουσίες, η νίκη απέναντι στον Όλυμπο αποτελεί μονόδρομο.» Η ομάδα των Μυστεγνών θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καραδημητράκη, ο οποίος απουσιάζει εκτός νησιού. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο Καδής, αν και δεν προπονήθηκε μεσοβδόμαδα, ενώ εκτός πλάνων είναι πια οι Κουρκουμέλλης και Καλαφάτης.

Ο προπονητής των Μυστεγνιωτών, Θοδωρής Παπαλόπουλος, σχολιάζοντας τις υπόλοιπες συναντήσεις της 18ης Αγωνιστικής, έκανε τις προβλέψεις του στο «SportLesvos.gr».

Αχιλλέας Πέτρας – Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: 1Χ
«Είναι πολύ καλός στην έδρα του ο Αχιλλέας και έχει τον πρώτο λόγο. Ο Οδυσσέας Ελύτης έχει ανάγκη για βαθμούς, οπότε είναι πιθανή και η ισοπαλία.»

Πολιχνίτος-Αναγέννηση Γέρας | Σημείο: Χ
«Θα έχει πρόβλημα στο ξερό γήπεδο η Αναγγένηση Γέρας. Δυνατός εντός έδρας ο Πολιχνίτος.»

Αρίων Μήθυμνας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Σημείο: 2
«Είναι αποδυναμωμένος από τους τραυματισμούς ο Αρίων. Θα δυσκολευτεί στο ξερό ο Διαγόρας, αλλά έστω κι έτσι θα κερδίσει.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 1
«Είναι πολύ καλός ο Αιγέας μέσα στο Πλωμάρι. Άσσος.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αετός Λουτρών | Σημείο: Χ
«Πρόκειται για δύο σφικτές ομάδες. Πρώτη τύχη στην ισοπαλία.»

Παλλεσβιακός-Βύρων Μόριας | Σημείο: Χ
«Τελευταίο χαρτί για τον Παλλεσβιακό, αλλά και ο Βύρων αναζητά βαθμούς. Αμφίρροπο ματς, που πάει προς τη μοιρασιά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey