Ρίππης και Βάλεσης στον Αίγειρο

07/03/2017 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2017 - 14:42

Η πρόσληψη του Φώτη Κοκκινέλλη στον Αίγειρο Μυστεγνών ήταν μόνο η αρχή, όπως αποδείχθηκε, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών ΕΠΣ Λέσβου αποφάσισαν να ενισχύσουν το σύλλογο σε πολλαπλά επίπεδα.

Έτσι, προστέθηκε στο προπονητικό τιμ ο Βάϊος Ρίππης, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Αιολικό, αναλαμβάνοντας το πόστο γυμναστή.

Παράλληλα, χρέη Γενικού Αρχηγού θα επιτελεί στο εξής ο Παναγιώτης Βάλεσης, που μετά την ενασχόληση του σε... φιλικό επίπεδο με ανεξάρτητες ομάδες στα ερασιτεχνικά τουρνουά 6x6 του SportLesvos.gr, μπαίνει πλέον στα βαθιά, με συγκεκριμένες υποχρεώσεις στο σύλλογο, που στοχεύει στη διατήρηση των σκήπτρων του. Για το λόγο αυτό παραιτήθηκε μάλιστα από τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αίγειρος προέβη τον Γενάρη σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, προσθέτοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, όπως ο Χρήστος Πουρής, "επαναπατρίζοντας" και τον Άκη Μιχαλάκη, που τα τελευταία χρόνια δοκίμασε την τύχη του σε ομάδες της Γ' Εθνικής, εκτός νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey