Δώσε τα προγνωστικά σου!

10/03/2017 - 14:28 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2017 - 16:57

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις περιλαμβάνει η 20ή Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, που θα μπορούσαν να φέρουν ανακατατάξεις τόσο στα υψηλά όσο και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Σημαντικό βαθμολογικά ματς θα διεξαχθεί στα Λουτρά, όπου ο ανεβασμένος Παλλεσβιακός θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Αφάλωνα, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίστοιχης σημασίας αγώνας είναι κι εκείνος μεταξύ Ολύμπου-Βύρωνα Μόριας, που θα διεξαχθεί στο "Χριστοφίδειο". Στον Πολιχνίτο, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Αετό Λουτρών, ενώ στο Μόλυβο ο Αρίων Μήθυμνας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα Πέτρας. Στο "Μιχαλέλλειο", ο Αιγέας Πλωμαρίου κοντράρεται με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και στο Ενωσιακό Θερμής, ο Αίγειρος Μυστεγνών καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Οδυσσέα Ελύτη.

Αναμφίβολα όμως, το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στον Παπάδο, εκεί όπου η ανταγωνιστική Αναγέννηση Γέρας θα υποδεχθεί τον φιλόδοξο και πρωτοπόρο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών, διανύοντας μια περίοδο που τους έχει απομακρύνει από την προνομιούχο τετράδα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αφαλωνιάτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιαννίκο, τον στρατευμένο Π. Χατζηκλειδαρά, αλλά και στον τιμωρημένο Σ. Αφαλωνιάτη. "Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια. Στοχεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα, δεν έχουμε άγχος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που έχει πολλές δυνατότητες και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος." δήλωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Γέρας. 

Από την άλλη πλευρά, ο Στρατής Αλεξίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γ. Σαμπάνη, Π. Αλεξίου και Αγγ. Αλεξίου, αμφίβολος είναι ο Π. Δελόλμας, ωστόσο επιστρέφει ο Τσομπανέλλης. "Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με νίκη. Θα βρούμε απέναντί μας μια αξιόλογη ομάδα, ωστόσο στο δικό μας μυαλό και παρά τις απουσίες, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς.", επεσήμανε ο προπονητής του Διαγόρα και στη συνέχεια έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 20ής Αγωνιστικής.

Παλλεσβιακός - Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 2

«Και οι δύο θέλουν τους βαθμούς. Ο Παλλεσβιακός έχει συνεχή θετικά αποτελέσματα, αλλά ο Κεραυνός διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να του δώσουν τη νίκη.»

Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών | Σημείο: Χ

«Ο Πολιχνίτος είναι πολύ καλός στο γήπεδό του, όμως και ο Αετός Λουτρών έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα στο ξερό γήπεδο. Πρώτη τύχη στην ισοπαλία.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: 1

«Σίγουρα ο Οδυσσέας Ελύτης θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα βαθμολογικά, όμως ο Αίγειρος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: 1

«Ο Αιγέας είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μέσα στην έδρα του έχει σαφές πλεονέκτημα. Άσσος.»

Όλυμπος Αγιάσου-Βύρων Μόριας | Σημείο: 1

«Έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς και οι δύο ομάδες. Ο Βύρων είναι μια συμπαθής ομάδα με νεαρούς παίκτες. Όμως για τον Όλυμπο αυτό είναι το τελευταίο του χαρτί. Άσσος.»

Αρίων Μήθυμνας-Αχιλλέας Πέτρας | Σημείο: 1

«Γειτονικό ντέρμπι. Θα έχει απουσίες παικτών ο Αχιλλέας, που αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα της Πέτρας. Έστω και δύσκολα, πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Αρίων Μήθυμνας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey