Στάση... Παπάδου για Διαγόρα!

11/03/2017 - 20:09 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2017 - 15:42

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας "κόλλησε" στην ισοπαλία απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας (2-2), με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή τόσο ο Αιγέας Πλωμαρίου, που νίκησε τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (4-1), όσο και ο Αίγειρος Μυστεγνών, που επικράτησε εύκολα του Οδυσσέα Ελύτη (6-0). Ο Αετός Λουτρών πέρασε με το "2" από την έδρα του Πολιχνίτου (0-1), ενώ στην ουρά μίλησε η εμπειρία του Κεραυνού Αφάλωνα, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Παλλεσβιακού (0-1), αλλά και η θέληση του Ολύμπου Αγιάσου, που έκαμψε την αντίσταση του Βύρωνα Μόριας (2-1). Η αυλαία της 20ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου πέφτει αύριο το πρωί, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αρίωνα Μήθυμνας και Αχιλλέα Πέτρας.

20ή Αγωνιστική 

Παλλεσβιακός - Κεραυνός Αφάλωνα 0-1
Κουλουδής, Καρμίρης, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ένα γκολ του Στρατή Δελόλμα, από το πρώτο 45λεπτο, ήταν αρκετό για να δώσει τη εκτός έδρας νίκη στον Κεραυνό Αφάλωνα επί του Παλλεσβιακού, στο Γήπεδο Λουτρών, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών 0-1
Μποντάκης, Λυρής, Συβρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Ο Αετός κατόρθωσε να περάσει αλώβητος από μια σκληρή έδρα, όπως είναι αυτή του Πολιχνίτου, κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα, που θα αγωνιστεί στα playoffs. Το χρυσό γκολ για την ομάδα των Λουτρών πέτυχε ο Νίκος Κροτσίδας, λίγο πριν την ανάπαυλα. 

Αίγειρος Μυστεγνών-Οδυσσέας Ελύτης 6-0
Πατσατζής, Καραμπάσης, Χαραμόπουλος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Το "2 στα 2" πέτυχε ο Αίγειρος Μυστεγνών με τον νέο προπονητή στον πάγκο του, εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Διαγόρα και μειώνοντας έτσι στο -4 από την πρώτη θέση του πίνακα. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και έφτασε στην ευρεία νίκη, έχοντας ως μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Γιώργο Συβρή, που σημείωσε καρέ τερμάτων. Τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μιχαλάκης και Βαμβουκλής.

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 4-1
Κάντας, Μπάλιακα, Δουκάκης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ο Αιγέας επιβεβαίωσε την πανίσχυρη έδρα του, κατακτώντας μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας με 4-1. Πρόσωπο του αγώνα ο πολύπειρος Γιώργος Αγιακάτσικας, που όχι απλώς έδειξε το δρόμο προς τη νίκη στους συμπαίκτες του, αλλά πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, σκοράροντας χατ τρικ! Το άλλο γκολ για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη σημείωσε ο Πρωτούλης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος με εκτέλεση φάουλ του Κριτσωτάκη.

Όλυμπος Αγιάσου-Βύρων Μόριας 2-1
Παντελαίων, Φαναρτζής, Καρδάσης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Θόδωρου Παπαλόπουλου στον πάγκο του Ολύμπου, με την ομάδα της Αγιάσου να επικρατεί του Βύρωνα Μόριας με σκορ 2-1, παίρνοντας βαθιά ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Κέρι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Δρακούλης ισοφάρισε λίγο αργότερα. Ο σκόρερ του Ολύμπου, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χάρισε όμως τη νίκη στην ομάδα του και μαζί ένα πολύτιμο τρίποντο.

Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-2
Βουρανής, Βασιλακάκης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ο Δισγόρας άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στον Παπάδο, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στη μαχητική Αναγέννηση Γέρας. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Φιλιανός άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Στρ. Χατζηκλειδαράς ισοφάρισε για τους Γεραγώτες σε 1-1 (35'). Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη πήρε και προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Ματθαίου (50'). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με γκολ του Σπάρταλη (60'), όμως ένα λεπτό αργότερα ο Γκιάτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (61'), αφήνοντας τον Διαγόρα με 10 παίκτες. Παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, το 2-2 έμεινε ως το τέλος, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Πάντως ο Διαγόρας έχει παράπονα από τη διαιτησία του Παναγιώτη Βουρανή, ωστόσο άπαντες στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής επισημαίνουν πως η ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας ήταν μια κακή παρένθεση.

Αρίων Μήθυμνας-Αχιλλέας Πέτρας 1-2
Δουκάκης, Λυρής, Καρμίρης - Γήπεδο Μολύβου
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Πέτρας, που πέρασε με το "2" από το Μόλυβο. Το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε, με τον Γ. Σκαρακάκη να ανοίγει το σκορ στο 81ο λεπτό με πέναλτι, σε μια φάση που αποβλήθηκε ο Καβαρνός από τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως απάντησαν με γκολ του Μπάλιακα για το 1-1 λίγο πριν το φινάλε. Στις καθυστερήσεις όμως, ο Σεφουλάι έδωσε τη νίκη με πλασέ στον Αχιλλέα Πέτρας.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey