Διευκρινίσεις από τον Όλυμπο Αγιάσου

14/03/2017 - 15:40

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολύμπου Αγιάσου, ώστε να διευκρινίσει τις αλλαγές που έγιναν στον πάγκο του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες, εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΣ Λέσβου για τον επανορισμό του αγώνα με τον Αχιλλέα Πέτρας.

Αναλυτικά: "Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα μας και για την ενημέρωση των φιλάθλων, θέλουμε να κάνουμε τις παρακάτω παρατηρήσεις:

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας από μια σειρά συγκυριών βρέθηκε σε δύσκολη θέση με αποκορύφωμα την απόφαση για την επανάληψη του αγώνα με τον Αχιλλέα Πέτρας. Το γεγονός αυτό για μας δημιουργεί πρόσθετα βάρη, αφού για μια εργάσιμη μέρα θα αναγκαστούμε παίκτες και συνοδοί να μεταβούμε στην Πέτρα. Για λόγους εφαρμογής των κανονισμών και απόδοσης δικαιοσύνης καταφύγαμε σε έφεση κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής και αναμένουμε την ετυμηγορία του αρμόδιου οργάνου για να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία ζητήσαμε τη βοήθεια του Στέλιου Κατρακάζα που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Ο εν λόγω προπονητής είναι αξιόλογος και καταξιωμένος και εργάζεται αρκετά χρόνια στον Πολιχνίτο. Όπως όλοι ξέρουμε ο Α.Ο.Π. είναι δικό του δημιούργημα. Για ένα προσωπικό του θέμα θα έπρεπε να απουσιάσει το επόμενο διάστημα εκτός Ελλάδος σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για την ομάδα μας. Ζητήσαμε τη βοήθεια του Θ. Παπαλόπουλου που τον γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα και δεν αρνήθηκε και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πολύ.

Ο Γραμματέας
Σταύρος Μαριγλής

Ο Πρόεδρος
Προκόπης Τσαμπλάκος"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey