Δώσε τα προγνωστικά σου!

17/03/2017 - 11:51 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2017 - 13:38

Την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη συμμετοχή του στα playoffs της Α' ΕΠΣ Λέσβου έχει το Σάββατο ο Αετός Λουτρών, στο ματς που ανοίγει την αυλαία (28/3, 15:30) της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Λουτραγώτες υποδέχονται την Αναγέννηση Γέρας, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που τους καταδιώκει με αξιώσεις στο βαθμολογικό πίνακα, απέχοντας 7 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ματς, που διεξάγονται την Κυριακή (19/3, 15:30), ο πρωτοπόρος Διαγόρας Αγίας Παρασκευής δοκιμάζεται στην έδρα του Βύρωνα Μόριας, ενώ ο Αιγέας Πλωμαρίου φιλοξενεί στο "Μιχαλέλλειο" τον Αρίωνα Μήθυμνας. Ο Αίγειρος Μυστεγνών καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου Ανεμώτιας στο "Μίζεργκαν" και ο Πολιχνίτος να εξασφαλίσει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα του Αχιλλέα Πέτρας. Στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, εξαιρετικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι συναντήσεις σε Μόρια και Θερμή, όπου ο Κεραυνός θα αναμετρηθεί με τον Όλυμπο Αγιάσου και ο Οδυσσέας Ελύτης με τον Παλλεσβιακό, αντίστοιχα.

Μετά την ισοπαλία στον Παπάδο, ο Διαγόρας ταξίδεψε στη Λήμνο όπου κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου. Με την κούραση να αποτελεί μια έξτρα συνθήκη στο ματς, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής καλείται να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Στην προσπάθειά της αυτή θα έχει τόσο τον Γ. Σαμπάνη, που αγωνίστηκε βασικός στον τελικό, όσο και τον Π. Δελόλμα, που πήρε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά. Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες για την ομάδα του Στρατή Αλεξίου, που γνωρίζει καλά ότι μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της Αναγέννησης Γέρας, η ομάδα του απώλεσε -θεωρητικά ως αυτή τη στιγμή- τον έξτρα πόντο που θα λάμβανε στα playoffs εάν διατηρούσε το +5 από τη 2η θέση.

Από την άλλη μεριά, ο Βύρων Μόριας έχει μπει σε περιπέτειες παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημά του. Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τα playouts και αναζητά επειγόντως πόντους για να αισθανθεί πιο άνετα. Μιλώντας στο «SportLesvos.gr», ο προπονητής του Βύρωνα ξεκαθάρισε: «Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες. Έχουμε απέναντί μας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ο οποίος είναι αναμφίβολα το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Διαγόρας.» Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κουτρομπίλας έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς της 21ης Αγωνιστικής.

21η Αγωνιστική

Αετός Λουτρών-Αναγέννηση Γέρας | Σημείο: 1
«Ο Αετός είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτεί να φέρει τον άσσο.»

Οδυσσέας Ελύτης-Παλλεσβιακός | Σημείο: 1 
«Ντέρμπι για τις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πρώτο σημείο η νίκη του Οδυσσέα Ελύτη.»

Αχιλλέας Πέτρας-Πολιχνίτος | Σημείο: 1
«Δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στο γήπεδό του ο Αχιλλέας. Έχει την ψυχολογία με το μέρος του μετά και τη νίκη στο Μόλυβο. Άσσος.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αίγειρος Μυστεγνών | Σημείο: 2 
«Δύσκολο ματς, κυρίως λόγω του ξερού γηπέδου. Όμως ο Αίγειρος είναι σε αγωνιστική ανάταση και πιστεύω ότι θα περάσει νικηφόρα.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αρίων Μήθυμνας | Σημείο: 1
«Ξερός άσσος. Ο Αιγέας βρίσκεται στο κυνήγι του πρωτοπόρου Διαγόρα, είναι πολύ δυνατός στο Πλωμάρι και θα κερδίσει.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Όλυμπος Αγιάσου | Σημείο: 12
«Πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο. Έχουν καλή ψυχολογία. Το Χ δεν εξυπηρετεί κανέναν.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey