Κορυφή ο Αιγέας χάρη στον Αετό Λουτρών!

26/03/2017 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2017 - 18:51

Απίστευτη εξέλιξη είχε η 22η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τον Διαγόρα να χάνει την πρωτοπορία από τον Αιγέα, μετά την ήττα του στην Αγία Παρασκευή από τον Αετό Λουτρών (1-2) και τη νίκη των Πλωμαριτών μέσα στον Πολιχνίτο (1-2). Σε απόσταση βολής πλέον και ο Αίγειρος Μυστεγνών, που πέρασε έστω και δύσκολα από την έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας (2-3). Στην Αγιάσο, ο Όλυμπος θριάμβευσε επί του Οδυσσέα Ελύτη (4-0), ενώ στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας έμεινε με τη γλύκα, αφού ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο τέλος (3-3). Τέλος, ο Παλλεσβιακός βρίσκεται σε δεινή θέση μετά τη νέα ήττα εντός έδρας από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (0-2). Χθες, ο Κεραυνός Αφάλωνα νίκησε τον Βύρωνα Μόριας (3-0).

22η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Βύρων Μόριας 3-0 (0-0)
Κουκούλας, Φαναρτζής, Μεστρός - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Επεισοδιακό ήταν το ματς στο "Καραπαναγιώτειο", με τον τυπικά γηπεδούχο Κεραυνό Αφάλωνα να επικρατεί με σκορ 3-0 απέναντι στον Βύρωνα Μόριας. Ο αγώνας είχε ένταση, πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για τις αποφάσεις της διαιτησίας. Η φάση που σημάδεψε το ματς έγινε στη λήξη του πρώτου μέρους, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άγγελος Κουπέ. Στην ανάπαυλα υπήρξε ένταση, ενώ με την επανέναρξη ο Κεραυνός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Βαρνά. Ο Βύρων προσπάθησε να αντιδράσει, ζήτησε πέναλτι σε διώξιμο της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Παπαβασιλείου με το χέρι, αλλά ο Κουκούλας έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δελόλμας με καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-0 και προς το τέλος του αγώνα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.   

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών 1-2 (0-0)
Κουλουδής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Απίστευτη εξέλιξη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με τον Διαγόρα να παίρνει προβάδισμα στο 70ο λεπτό με δράστη τον Γιώργο Τσομπανέλλη και τον Αετό Λουτρών να κάνει ολική ανατροπή στο τέλος, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Διονυσάτο και παίρνοντας τελικά τη νίκη με γκολ του Γριπιώτη, βάζοντας φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλυμπος Αγιάσου-Οδυσσέας Ελύτης 4-1 (2-0)
Βουρανής, Καραμπάσης, Μεστρός - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Όλυμπος, στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, νικώντας τον Οδυσσέα Ελύτη με 4-0. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Βουρλή και στη συνέχεια έφτασε στο 2-0 με τον Λεωνίδα Καλουτζή! Στην επανάληψη, η ομάδα της Αγιάσου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με γκολ του Καζάνη και το δεύτερο προσωπικό του Βουρλή, από ασίστ του Καλουτζή, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ματς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μείωσε για τον Οδυσσέα Ελύτη ο Τσιμπούκης.

Αναγέννηση Γέρας-Αχιλλέας Πέτρας 3-3 (2-1)
Κάντας, Πατσατζής, Πούλος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Στον Παπάδο η Αναγέννηση ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε με 3-1, αλλά στο τέλος πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας. Στο πρώτο μέρος πάντως η ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη δυσκολεύτηκε αρκετά, αν και προηγήθηκε με τον Γιώργο Μανούσο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γρούβα, είχαν δοκάρι με τον Γ. Σκαρακάκη, αλλά οι Γεραγώτες πήγαν με το υπέρ τους 2-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χάρη στο γκολ του Κουβέρη. Στην επανάληψη, το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μανούσου έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Πάντας όμως τα έκανε όλα, αφού πρώτα μείωσε σε 3-2 και στο τέλος χάρισε το βαθμό στην ομάδα της Πέτρας, ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ αμέσως μετά αποβλήθηκε.

Παλλεσβιακός-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2 (0-1)
Μποντάκης, Οικονόμου, Βασιλακάκης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να φύγει με το "2" από την έδρα του Παλλεσβιακού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπουτσιδέλλη, ενώ στο 0-0 είχαν και δοκάρι με τον Νικόλοφ. Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έφτασε στο 0-2 ξανά με τον Παπουτσιδέλλη.

Πολιχνίτος-Αιγέας Πλωμαρίου 1-2 (0-1)
Συβρής, Βλουτέλλης, Γάκος - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Με γκολ του Καραμπέτσου, ο Αιγέας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος μέσα στην έδρα του Πολιχνίτου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κάλφας έκανε και το 0-2 για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη. Ο Πολιχνίτος μείωσε με τον Ντούμα και το ματς έγινε ντέρμπι λόγω της αποβολής του Άνταμ από πλευράς Αιγέα, με δεύτερη κίτρινη. 

Αρίων Μήθυμνας-Αίγειρος Μυστεγνών 2-3 (1-1)
Λέκκας, Λυρής, Φαναρτζής - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Τα χρειάστηκε ο Αίγειρος μέσα στο Μόλυβο, αφού ο τοπικός Αρίων προέβαλε σθεναρή αντίσταση, όπως είχε συμβεί και στο κύπελλο στις αρχές της σεζόν. Ο Συβρής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη, αρκετά νωρίς στο ματς, αλλά ο Βαξεβάνης ισοφάρισε σε 1-1 πριν το ημίωρο. Οι γηπεδούχοι πήραν μάλιστα προβάδισμα στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης, χάρη σε γκολ του Κουνιάρη, αλλά οι Μυστεγνιώτες αντέδρασαν και αφού ισοφάρισαν με τον Αλαγιάννη, πήραν μέσα σε πέντε λεπτά ξανά την πρωτοπορία στο σκορ με γκολ του Μιχαλάκη.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey