Απλά και όμορφα ο Αίγειρος

02/04/2017 - 16:31 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2017 - 19:20

Ο Αίγειρος, στο μοναδικό παιχνίδι της 23ης Αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (2/4) κέρδισε τον Πολιχνίτο (5-0) στο Ενωσιακό της Θερμής, παραμένοντας στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Χθες, με νίκες συνέχισαν τόσο ο Αιγέας, που επιβλήθηκε με το ισχνό 1-0 της Αναγέννησης Γέρας στο "Μιχαλέλλειο", όσο και ο Διαγόρας που πέρασε με ανατροπή από την Πέτρα, όπου τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Αχιλλέα (2-4). Στην ουρά, ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, νικώντας στη Θερμή τον Κεραυνό Αφάλωνα (1-0). Η αυλαία θα πέσει την προσεχή Τετάρτη με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

23η Αγωνιστική

Οδυσσέας Ελύτης-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0 (0-0)
Μποντάκης, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Η καρφωτή κεφαλιά του Μανιού, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν εκείνη που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Οδυσσέα Ελύτη στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κεραυνό Αφάλωνα. Έτσι οι παίκτες του Δούκα Καρέτου πήραν το πολύτιμο τρίποντο βαθμών και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Κεραυνός είχε τις δικές του ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρεται και για μια περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Δελόλμα.

Αχιλλέας Πέτρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-4 (2-1)
Παντελαίων, Μεστρός, Καραμπάσης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Δυσκολεύτηκε για ακόμα μια φορά στο ξερό γήπεδο ο Διαγόρας, αλλά κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο να πάρει τη νίκη και να παραμείνει ισόβαθμος του πρωτοπόρου Αιγέα. Ο Αχιλλέας μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με τον Χαλκιώτη στο ημίωρο. Πριν καλά-καλά καταλάβει ο Διαγόρας από... πού του ήρθε, ο Κλάους Σεφουλάι έκανε και το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σπάρταλη στον πάγκο, μείωσε πριν την ανάπαυλα με τον Παντελή Σπάρταλη σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας μπήκε αποφασισμένος να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα και τα κατάφερε. Αρχικά ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παντελή Σπάρταλη και ελάχιστα λεπτά μετά έφτασε στο 2-3 με τον Κώστα Φιλιανό. Οι γηπεδούχοι πήραν ρίσκα στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσαν, όταν ο Γκιάτα διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αναγέννηση Γέρας 1-0 (0-0)
Κουκούλας, Μπάλιακα, Κάντας - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Σκληρό ματς στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου με τις δύο ομάδες να μένουν στη λευκή ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο. Ο Αιγέας του Στέλιου Μουντανάρη προσπάθησε στην επανάληψη να εκμεταλλευτεί μια ελαφρά υπεροχή του και το κατάφερε έπειτα από μια στημένη φάση. Ο Τηνιακός εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της άμυνας των Γεραγωτών και ο Πρωτούλης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε να σώσει κάτι από το ματς μέχρι το φινάλε.

Αίγειρος Μυστεγνών-Πολιχνίτος 5-0 (2-0)
Βλουτέλλης, Καρμίρης, Κακαδέλλης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση ο Αίγειρος από τον Πολιχνίτο, επικρατώντας με 5-0 στο μοναδικό ματς που διεξήχθη σήμερα στην κατηγορία. Ο Συβρής, με δύο προσωπικά τέρματα, έβαλε μπροστά στο ημίχρονο την ομάδα των Μυστεγνών, ενώ στην επανάληψη σκόραραν για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη ο Χατζηβαγιάννης, ο Καλαφάτης και ο Καδής, για το τελικό 5-0, που διατηρεί σταθερά τον Αίγειρο στην 3η θέση του πίνακα.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου (5/4, 16:30)

Αρίων Μήθυμνας-Παλλεσβιακός (5/4, 16:30)

Βύρων Μόριας-Αετός Λουτρών (5/4, 16:30)

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey