Φορτ6άτος ο Αετός!

05/04/2017 - 20:52 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2017 - 21:05

Ολοκληρώθηκε η 23η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, η οποία πραγματοποιήθηκε τμηματικά, έπειτα από απόφαση της ΕΠΣ Λέσβου. Στο "Μίζεργκαν", ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κέρδισε τον Όλυμπο Αγιάσου (4-2), στο Μόλυβο μοιράστηκαν τους βαθμούς Αρίων Μήθυμνας και Παλλεσβιακός (1-1), ενώ αναμφίβολα τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Αετός Λουτρών, περνώντας σα σήφουνας από την έδρα του Βύρωνα Μόριας (0-6).

23η Αγωνιστική

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 4-2 (1-0)

Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος, νικώντας στην Ανεμώτια τον Όλυμπο με 4-2. Ο Νικόλοφ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με την επανέναρξη ο Καζάνης ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα λίγα λεπτά μετά, ο Ψαρρός με εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά την ομάδα της Αγιάσου με 1-2. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ατρομήτου, που σκόραρε τρία γκολ με τους Τσίγκα, Ιντζέ και Νερατζή. 

Αρίων Μήθυμνας-Παλλεσβιακός 1-1 (0-0)

Μοιρασμένο ματς στο Μόλυβο, με τον Παλλεσβιακό να προηγείται στο τελευταίο 20λεπτο με γκολ του Σιταρά, αλλά ο Σοφιάνης ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιταρά.

Βύρων Μόριας-Αετός Λουτρών 0-6 (0-5)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Αετός Λουτρών, που σκόρπισε τον Βύρωνα, σκοράροντας ακατάπαυστα στο πρώτο 45 λεπτό, όταν και προηγήθηκε με 0-5 χάρη στα γκολ των Κουκέλλη, Καλλιματζέρου, Διονυσάτου, Καβαλίκα και Κροτσίδα. Στην επανάληψη, το τελικό 0-6 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Καβαλίκας.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey