Δώσε τα προγνωστικά σου!

07/04/2017 - 16:11 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2017 - 16:52

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα και Αιγέα, που θα διεξαχθεί στην Αγία Παρασκευή, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης Αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Την ενδεχόμενη απώλεια βαθμών ενός ή και των δύο διεκδικητών του τίτλου, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Αίγειρος Μυστεγνών, που δοκιμάζεται στον Παπάδο με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει η συνάντηση μεταξύ Πολιχνίτου και Παλλεσβιακού στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς επίσης και τα παιχνίδια Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας, Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας. Στα Λουτρά, ο φορμαρισμένος Αετός θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Πέτρας, ενώ στο Ενωσιακό της Θερμής ο Οδυσσέας Ελύτης θα φιλοξενήσει τον Βύρωνα Μόριας.

Το "SL" επικοινώνησε με τον προπονητή του Αίγειρου Μυστεγνών, Φώτη Κοκκινέλλη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εμείς και τα επόμενα τρία ματς τα αντιμετωπίζουμε ως τελικούς. Θέλουμε τρεις νίκες και παράλληλα κάποιο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων, ώστε να πλασαριστούμε καλύτερα στα Playoffs. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα πάμε στον Παπάδο δίχως απουσίες με μοναδικό στόχο τη νίκη."

Ακολούθως, ο Φώτης Κοκκινέλλης έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 24ης Αγωνιστικής.

Αετός Λουτρών - Αχιλλέας Πέτρας | Σημείο: 1
«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Αετός τελευταία. Άσσος»

Οδυσσέας Ελύτης-Βύρων Μόριας | Σημείο: Χ
«Αμφίρροπο ματς. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την ισοπαλία.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: 1
«Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Από τη μία καίγεται ο Κεραυνός, από την άλλη αισθάνεται ασφαλής ο Ατρόμητος. Πάω με την έδρα.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας | Σημείο: 1
«Με την έλευση του Παπαλόπουλου, ο Όλυμπος έγινε πολύ πιο δυνατός. Άσσος.»

Πολιχνίτος-Παλλεσβιακός | Σημείο: Χ
«Ακόμα ένα ντέρμπι. Ξερό Χ.»

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αιγέας Πλωμαρίου | Σημείο: 1Χ
«Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Διαγόρας θα έχει να αντιμετωπίσει την κούραση από το ματς κυπέλλου στη Σύρο. Ο Αιγέας έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών. Άσσος, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω και τις πιθανότητες της ισοπαλίας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey