Μια ντουζίνα γκολ στα Λουτρά!

08/04/2017 - 19:54 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2017 - 22:44

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Αετός και Αχιλλέας στα Λουτρά, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου. Οι γηπεδούχοι του Θεαγένη Διονυσάτου πέτυχαν ευρεία νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 8-4 και μπήκαν στη λίστα με τα πιο παραγωγικά παιχνίδια στην ισοτρία του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Αύριο, συνεχίζεται το κυρίως μενού της αγωνιστικής με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα και Αιγέα να δεσπόζει. Την ενδεχόμενη απώλεια βαθμών ενός ή και των δύο διεκδικητών του τίτλου, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Αίγειρος Μυστεγνών, που δοκιμάζεται στον Παπάδο με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας. Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει η συνάντηση μεταξύ Πολιχνίτου και Παλλεσβιακού στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς επίσης και τα παιχνίδια Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας, Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας. Στα Λουτρά, ο φορμαρισμένος Αετός θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Πέτρας, ενώ στο Ενωσιακό της Θερμής ο Οδυσσέας Ελύτης θα φιλοξενήσει τον Βύρωνα Μόριας.

Αετός Λουτρών - Αχιλλέας Πέτρας 8-4 (3-3)

Ο Αετός ήταν ορεξάτος το μεσημέρι στα Λουτρά, παίρνοντας μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στον Αχιλλέα με 8-4. Ο Καλλιματζέρος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ντούρτσε ισοφάρισε λίγο αργότερα για την ομάδα της Πέτρας. Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καλλιματζέρου και ένα ακόμα από τον Καβαλίκα για το 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι όχι απλώς μείωσαν με τον Σινανάη, αλλά ισοφάρισαν και πριν την ανάπαυλα με τον Νάκε. Με την επανέναρξη, ο Αετός μπήκε αποφασισμένος να "καθαρίσει" το ματς και το κατάφερε με τρία γρήγορα γκολ. Ο Κουκέλλης αρχικά, εν συνεχεία ο Στρ. Διονυσάτος και ένα ακόμα γκολ από τον Καβαλίκα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 6-3. Λίγα λεπτά μετά ο Μαρμαλέκας έκανε το 7-3, ενώ ο Κουκέλλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αετού με το 8-3. Πριν τη λήξη, ο Σινανάη με το δεύτερο δικό του γκολ έγραψε το τελικό 8-4.

Οδυσσέας Ελύτης-Βύρων Μόριας (9/4, 16:30)

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας (9/4, 16:30)

Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας (9/4, 16:30)

Πολιχνίτος-Παλλεσβιακός (9/4, 16:30)

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αιγέας Πλωμαρίου (9/4, 16:30)

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών (9/4, 16:30)

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey