Επέστρεψε στην κορυφή ο Διαγόρας!

09/04/2017 - 18:36 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2017 - 16:41

Το ντέρμπι της κορυφής κατέληξε στον Διαγόρα, που νίκησε στην Αγία Παρασκευή με 1-0 τον Αιγέα Πλωμαρίου, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στη 2η θέση σκαρφάλωσε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που νίκησε στον Παπάδο την Αναγέννηση Γέρας (1-4), ενώ τρίτος πια είναι ο Αιγέας στην ισοβαθμία.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Πολιχνίτος πήρε νίκη στα... χασομέρια κόντρα στον Παλλεσβιακό, ενώ οι έδρες μίλησαν στις περιπτώσεις Κεραυνού Αφάλωνα και Ολύμπου Αγιάσου, που έκαμψαν την αντίσταση Ατρομήτου Ανεμώτιας (2-0) και Αρίωνα Μήθυμνας (2-0), αντίστοιχα. Τέλος, στο Ενωσιακό της Θερμής ο Βύρων Μόριας πέρασε αεράτος απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη (0-3). Χθες, γκολ και θέαμα πρόσφεραν Αετός και Αχιλλέας στα Λουτρά (8-4).

24η Αγωνιστική 

Οδυσσέας Ελύτης-Βύρων Μόριας 0-3 (0-1)

Σημαντική νίκη στη μάχη για την αποφυγή των Playouts πήρε ο Βύρων Μόριας, που πέρασε από την έδρα του Οδυσσέα Ελύτη με το ευρύ 0-3. Το σκορ άνοιξε ο Ν. Δρακούλης στο πρώτο μέρος, ενώ η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τον Βουργουτζή για το τελικό 0-3.

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-0 (0-0)

Νίκη που του δίνει βαθιά ανάσα πέτυχε ο Κεραυνός Αφάλωνα απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, σε ένα ματς όπου μέτρησε το κίνητρο. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο με τον Κοντονίκα και τον Μπουντακόπουλο, κατακτώντας το τρίποντο με σκορ 2-0.

Όλυμπος Αγιάσου-Αρίων Μήθυμνας 2-0 (0-0)

Στο "Χριστοφίδειο", ο Όλυμπος ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε με σκορ 2-0. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με υπομονή και αποφασιστικότητα ο Όλυμπος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αρίωνα Μήθυμνας. Σκόρερς για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου οι Βουρλής και Κρις

Πολιχνίτος-Παλλεσβιακός 1-0 (0-0)

Εξαιρετικής σημασίας νίκη πήρε ο Πολιχνίτος απέναντι στον Παλλεσβιακό με γκολ στο 89ο λεπτό της συνάντησης από τον Μιμή. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Φώτας αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. 

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αιγέας Πλωμαρίου 1-0 (0-0)

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Σύρο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, παρ' όλα αυτά πήραν το πολύτιμο τρίποντο, που τους επαναφέρει σε θέση οδηγού. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Φιλιανός στο 65ο λεπτό της συνάντησης, έπειτα από όμορφο γύρισμα του Τσομπανέλλη. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες κλασικές ευκαιρίες, ενώ πήραν δύναμη από τον κόσμο τους, που είχε ένταση και παλμό στην εξέδρα. Ο Αιγέας, όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή και να μπει με μπόνους στα playoffs, αλλά βρέθηκε και στην 3η θέση πια, αφού ναι μεν στην ισοβαθμία με τον Αίγειρο έχουν φέρει στα μεταξύ τους 1-1 τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αλλά η ομάδα των Μυστεγνών έχει καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων.

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών 1-4 (1-0)

Ανατροπή σημειώθηκε στον Παπάδο, όπου ο Αίγειρος τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο. Η Αναγέννηση Γέρας προηγήθηκε με γκολ του Νείρου προς τη λήξη του πρώτου μέρος και πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Αίγειρος μπήκε ψυχωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας πέναλτι στο ξεκίνημα σε ανατροπή του Μιχαλάκη. Ο Αλέξης Καδής το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 και κάπου εκεί άρχισε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη. Ο Καδής και πάλι, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ αυτη τη φορά, έδωσε προβάδισμα στον Αίγειρο με 1-2 και Μιχαλάκης με ενα δικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ. 

Αετός Λουτρών - Αχιλλέας Πέτρας 8-4 (3-3)

Ο Αετός ήταν ορεξάτος το μεσημέρι στα Λουτρά, παίρνοντας μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στον Αχιλλέα με 8-4. Ο Καλλιματζέρος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ντούρτσε ισοφάρισε λίγο αργότερα για την ομάδα της Πέτρας. Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καλλιματζέρου και ένα ακόμα από τον Καβαλίκα για το 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι όχι απλώς μείωσαν με τον Σινανάη, αλλά ισοφάρισαν και πριν την ανάπαυλα με τον Νάκε. Με την επανέναρξη, ο Αετός μπήκε αποφασισμένος να "καθαρίσει" το ματς και το κατάφερε με τρία γρήγορα γκολ. Ο Κουκέλλης αρχικά, εν συνεχεία ο Στρ. Διονυσάτος και ένα ακόμα γκολ από τον Καβαλίκα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 6-3. Λίγα λεπτά μετά ο Μαρμαλέκας έκανε το 7-3, ενώ ο Κουκέλλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αετού με το 8-3. Πριν τη λήξη, ο Σινανάης με το δεύτερο δικό του γκολ έγραψε το τελικό 8-4.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey