Χορός των γκολ και κορυφή ο Αίγειρος!

22/04/2017 - 18:49

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι στην 25η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου αναδείχθηκε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που κέρδισε τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (2-0) και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μία στροφή πριν από το φινάλε, εκεί όπου ισοβαθμούν τρεις ομάδες με 60 πόντους! Κερδισμένος και ο Αιγέας Πλωμαρίου, που μετά την ευρεία νίκη του επί του Αετού Λουτρών (6-2) σκαρφάλωσε στη 2η θέση, αφήνοντας τρίτο τον Διαγόρα. Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Παλλεσβιακός και Αναγέννηση Γέρας στο εντυπωσιακό 5-5. Βαθμό απέσπασε ο Οδυσσέας Ελύτης στην έδρα του Ατρομήτου Ανεμώτιας (1-1), ενώ ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Πολιχνίτο και Όλυμπο Αγιάσου. Ο Αρίων Μήθυμνας επιβεβαίωσε την ισχυρή του έδρα κερδίζοντας τον Κεραυνό Αφάλωνα (4-0), ενώ ο Βύρων Μόριας υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Αχιλλέα Πέτρας (3-4)

25η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός-Αναγέννηση Γέρας 5-5 (2-3)

Δέκα γκολ σημειώθηκαν στα Λουτρά, εκεί όπου Παλλεσβιακός και Αναγέννηση Γέρας πρόσφεραν το εντυπωσιακό 5-5. Ο Ξωχέλλης άνοιξε το σκορ για τους Γεραγώτες, αλλά ο Γονιδέλλης ισοφάρισε άμεσα. Η Αναγέννηση έφτασε στο 1-2 με τον Μανούσο και λίγο πριν την ανάπαυλα πέτυχε το 1-3 με τον Νείρο, αλλά ο "Παλλέ" μείωσε σε 2-3 στη λήξη του ημιχρόνου ξανά με τον Γονιδέλλη. Στην επανάληψη από το χατ τρικ του Γονιδέλλη το σκορ έγινε προσωρινά 3-3, αλλά ο Τρεμούλας έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση σχετικά άμεσα. Ο Γονιδέλλης ήταν ασταμάτητος για τον Παλλεσβιακό, φθάνοντας σε καρέ τερμάτων για το 4-4. Με τη σέντρα μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν και το 5-4 χάρη σε τέρμα του Τζανετέλλη, αλλά ο Μανούσος στο τέλος έγραψε το τελικό 5-5.

Πολιχνίτος-Όλυμπος Αγιάσου 0-0 (0-0)

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Πολιχνίτος και Όλυμπος, σε ένα ματς που είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή των Playouts. Τα χαμόγελα ήταν ορατά στην ομάδα της Αγιάσου μετά την ισοπαλία, που δίνουν στον Όλυμπο το προβάδισμα για την επίτευξη του στόχου του.

Αρίων Μήθυμνας-Κεραυνός Αφάλωνα 4-0 (2-0)

Πολύ σκληρός αποδείχθηκε ο Αρίων Μήθυμνας, ισοπεδώνοντας στην έδρα του τον Κεραυνό Αφάλωνα με 4-0. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Κυριάκου, Κουνιάρης σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αετός Λουτρών 6-2 (3-0)

Σημαντική νίκη για τον Αιγέα και μάλιστα με ευρύ σκορ απέναντι στον Αετό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Άνταμ και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο έφτασαν στο 2-0 με τον Αγιακάτσικα. Στο 20' ο Άνταμ έγραψε το 3-0 και έβαλε τέλος από νωρίς στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλάσης μείωσε με εκτέλεση φάουλ σε 3-1. Ο Χρυσάφης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και ο Άνταμ πέτυχε το πέμπτο γκολ των Πλωμαριτών, πριν ο Παλάσης ξανά με εκτέλεση φάουλ μειώσε σε 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αθανασέλλος.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Οδυσσέας Ελύτης 1-1 (1-0)

Ο Ατρόμητος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο "Μίζεργκαν", χάρη στο γκολ του Ιντζέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν με το γκολ του Μανιού.

Αίγειρος Μυστεγνών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-0 (1-0)

Στη "μητέρα των μαχών" νικητής αναδείχθηκε ο Αίγειρος, που κέρδισε τον Διαγόρα με 2-0 και πήρε την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Αλαγιάννης άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα και ο Μιχαλάκης πέτυχε το 2-0 με την επανέναρξη του δευτέρου μέρους, σε ένα ματς με πολλές φάσεις, εντάσεις, αλλά και αποβολές, αφού τόσο ο Γιώργος Σπάρταλης όσο και ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής πέρασαν εκτός πάγκου για διαμαρτυρίες. Οι φιλοξενούμενοι δικαιούνταν σίγουρα ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του ματς, αλλά η ομάδα των Μυστεγνών έπαιξε συγκεντρωμένα με στόχο τη νίκη και το μπόνους των βαθμών στα επερχόμενα playoffs. 

Βύρων Μόριας-Αχιλλέας Πέτρας 3-4 (2-2)

Ανατροπή σημειώθηκε στο "Καραπαναγιώτειο" με τον Βύρωνα να προηγείται νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ του Βουργουτζή και του Δρακούλη. Ο Αχιλλέας όμως μείωσε άμεσα με τον Πάντα και ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα με γκολ του Νάκε. Η ομάδα της Μόριας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μάικ, αλλά ακολούθησε μια αντεπίθεση διαρκείας για τον Αχιλλέα που απέφερε το τελικό 3-4 με τα γκολ των Γρούβα και Πάντα.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey