Χωρίς ανακατατάξεις στην αυλαία

26/04/2017 - 23:24 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2017 - 12:14

Έπεσε η αυλαία της Α' ΕΠΣ Λέσβου με την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με το πώς ήταν ο βαθμολογικός πίνακας πριν τη διεξαγωγή της. Ο Αίγειρος πέρασε από την έδρα του Αετού (0-3) και διατήρησε την πρωτιά, ο Αιγέας κέρδισε μέσα στην Πέτρα (1-6) μένοντας δεύτερος, ενώ ο Διαγόρας μπορεί να νίκησε τον Παλλεσβιακό (6-1), αλλά περιορίστηκε στην 3η θέση. Γλίτωσε τα playouts ο Όλυμπος, που κέρδισε στον Παπάδο την Αναγέννηση Γέρας (2-3), αλλά και ο Κεραυνός μετά την επικράτηση του κόντρα στον Πολιχνίτο (2-1). Τη δική τους μάχη θα δώσουν Οδυσσέας Ελύτης και Αρίων Μήθυμνας (3-4), όπως και ο Βύρων που ηττήθηκε στην έδρα του αδιάφορου Ατρομήτου Ανεμώτιας (2-1). 

26η Αγωνιστική

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Βύρων Μόριας 2-1 (2-1)

Παπουτσιδέλλης και Νερατζής έδωσαν γρήγορο προβάδισμα στον Ατρόμητο, που δεν χαρίστηκε στο Βύρωνα και έφτασε στην τελική επικράτηση με 2-1 μέσα στο «Μίζεργκαν». Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Δρακούλης.

Αχιλλέας Πέτρας-Αιγέας Πλωμαρίου 1-6 (1-1)

Ο Πάντας άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα στην Πέτρα, αλλά το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Στέλιου Μουντανάρη, που άστραψαν και βρόντηξαν στη συνέχεια. Ο Χρυσάφης ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη ο Αιγέας πέτυχε πέντε ακόμα γκολ με τους Κάλφα, Αγκόλι, Άνταμ (2) και Χρυσάφη.

Οδυσσέας Ελύτης-Αρίων Μήθυμνας 3-4 (3-1)

Έβαλε τις βάσεις ο Οδυσσέας Ελύτης στο πρώτο μέρος, αλλά γκρέμισε όσα έχτιζε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Αναιρούση και ένα του Σφαμιδάκη, ενώ ο Αρίων σκόραρε με τον Σοφιάνη. Στην επανάληψη η ομάδα της Μήθυμνας έκανε ολική ανατροπή, πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα με τους Κυριακού, Δημόπουλο και Κουνιάρη, για το τελικό 3-4.

Αετός Λουτρών-Αίγειρος Μυστεγνών 0-3 (0-1)

Δε δυσκολεύτηκε ο Αίγειρος, που πέρασε με το "2" από τα Λουτρά. Αρχικά προηγήθηκε με τον Τ. Ελευθερίου στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Λαγουτάρη. Το 0-2 πέτυχε ο Συβρής και το τελικό 0-3 ο Μ. Ελευθερίου. Ενδιάμεσα η ομάδα των Μυστεγνών έμεινε επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τ. Ελευθερίου.

Κεραυνός Αφάλωνα-Πολιχνίτος 2-1 (2-1)

Ο Πολιχνίτος προηγήθηκε με τον Λόκο μέσα στο "Καραπαναγιώτειο", αλλά ο Κεραυνός γύρισε το ματς από το ημίχρονο με τα γκολ του Δελόλμα, ολοκληρώνοντας έτσι τη χρονιά με την επίτευξη του στόχου της απευθείας παραμονής. 

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Παλλεσβιακός 6-1 (3-0)

Το καθήκον του έκανε ο Διαγόρας, νικώντας τον Παλλεσβιακό με 6-1. Ο Φιλιανός με δύο γκολ και ο Μαλακός με ακόμα ένα, έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής με 3-0 πολύ νωρίς στο ματς. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι σκόραραν τρία ακόμα τέρματα με τους Φιλιανό, Παρέλλη και Μαλακό, ενώ ο "Παλλέ" μείωσε με τον Σταρά.

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 2-3 (0-2)

Με τον Χατζηλάρι μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού σκόραρε με δύο εκτελέσεις φάουλ, ο Όλυμπος πήρε το τρίποντο μέσα στον Παπάδο, νικώντας την Αναγέννηση Γέρας με 2-3. Μπορεί ο Σ. Χατζηκλειδαράς να έφερε το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο, αλλά η ομάδα της Αγιάσου έφυγε με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Καλουτζή.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey