Πρώτος και καλύτερος ο πρωταθλητής Διαγόρας!

21/05/2017 - 19:27 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2017 - 20:21

Το πίστευε περισσότερο από τον καθέναν. Έτσι αποδείχθηκε στα Playoffs της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά και να στέφεται πρωταθλητής Λέσβου, μέσα στην έδρα του, νικώντας τον Αετό Λουτρών με 5-0. Στο άλλος ματς της 6ης και τελευταίας Αγωνιστικής, ο Αίγειρο Μυστεγνών κέρδισε μέσα στο Πλωμάρι τον Αιγέα με 0-1. 

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών 5-0 (2-0)

Εκεί που είχε φτάσει την κατάσταση ο Διαγόρας ήταν αδύνατο να χάσει τον τίτλο. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής επικράτησε μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο του Αετού Λουτρών με 5-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣ Λέσβου. Ο Μαλακός έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους πολύ νωρίς στο ματς και ο Φιλιανός έγραψε το 2-0 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, βάζοντας τις βάσεις για τη σπουδαία νίκη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παρέλλης έκανε το 3-0, ενώ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής σκόραρε δύο ακόμη τέρματα πριν το φινάλε, με δράστη τον Γιώργο Μαλακό, που έγραψε το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στη λήξη του ματς, οι φίλαθλοι του Διαγόρα με καπνογόνα στα χέρια πανηγύριζαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια από τις πιο ανατρεπτικές χρονιές στην ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αίγειρος Μυστεγνών 0-1 (0-1) 

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των Playoffs πανηγύρισε ο Αίγειρος, νικώντας μέσα στο "Μιχαλέλλειο" τον Αιγέα με 0-1. Το γκολ της ομάδας των Μυστεγνών σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Δημήτρης Βαμβουκλής στο 21ο λεπτό της συνάντησης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο παίκτη. Η ομάδα του Πλωμαρίου προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα ώστε να μπει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, ενώ και με τα νέα από την Αγία Παρασκευή να μην είναι ευχάριστα, επήλθε δικαιολογημένα απογοήτευση. Στις καθυστερήσεις πάντως, ο Αιγέας πέτυχε γκολ με τον Χρυσάφη, το οποίο ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού, αν και αρχικά ο διαιτητής είχε δείξει σέντρα. 

Αποτελέσματα:

1η Αγωνιστική (3/5)
Αιγέας Πλωμαρίου – Αετός Λουτρών 2-0
Αίγειρος Μυστεγνών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0

2η Αγωνιστική (7/5)
Αετός Λουτρών – Αίγειρος Μυστεγνών 1-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αιγέας Πλωμαρίου 1-1

3η Αγωνιστική (10/5)
Αίγειρος Μυστεγνών – Αιγέας Πλωμαρίου 2-3
Αετός Λουτρών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-1

4η Αγωνιστική (14/5)
Αετός Λουτρών – Αιγέας Πλωμαρίου 1-4
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αίγειρος Μυστεγνών 3-0

5η Αγωνιστική (17/5)
Αίγειρος Μυστεγνών – Αετός Λουτρών 2-4
Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-2

6η Αγωνιστική (21/5)
Αιγέας Πλωμαρίου – Αίγειρος Μυστεγνών 0-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αετός Λουτρών 5-0

  Βαθμολογία  Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 16 12-2
2. Αιγέας Πλωμαρίου  13 11-7
3. Αίγειρος Μυστεγνών 11 6-11
4. Αετός Λουτρών 5 6-15

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey