Χατζηκυριαζής: "Μόνος στόχος η Γ' Εθνική"

25/05/2017 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2017 - 14:53

Λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου, σε επίπεδο Νομού, και την εκπροσώπηση της Ένωσης στη Γ' Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Διαγόρας συνεχίζει την προετοιμασία του και ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής μιλάει στο "SL" για τις σκέψεις όλων στο σύλλογο και το στόχο της ανόδου.

"Βρισκόμαστε λίγο πριν τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και μπορώ να πω με σιγουριά, ότι ο Διαγόρας θα είναι απόλυτα έτοιμος στους τελικούς απέναντι στον πρωταθλητή Λήμνου, Κεραυνό Αγίου Δημητρίου. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Η άνοδος στη Γ' Εθνική. Δεν προέκυψε ξαφνικά. Παλεύουμε εδώ και μια πενταετία για να το πετύχουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια, χάσαμε το προνομιούχο εισιτήριο στο τελευταίο ματς απέναντι στον Κανάρη Νενήτων, μέσα στην έδρα μας. Φέτος, έχουμε ξανά την ευκαιρία και δεν θα την αφήσουμε να μας φύγει μέσα από τα χέρια.", δήλωσε αρχικά ο επί σειρά ετών παράγοντας του Διαγόρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να δραματοποιήσουν την κατάσταση, κάνοντας λόγο για αδυναμία συμμετοχής μιας ακόμα ομάδας από τη Λέσβο στη Γ' Εθνική, ακόμα και αν κατακτηθεί η άνοδος από τον Διαγόρα. Εξάλλου, εκεί βρίσκεται εδώ και χρόνια ο Αιολικός, ενώ φέτος υποβιβάστηκε και η ΑΕΛΚ, αν και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις των διοικούντων της αναφορικά με το δικό της μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής απαντά μέσω του "SL" σε όλους αυτούς: "Μόνο οι αφελείς πιστεύουν ότι ο Διαγόρας δεν επιθυμεί να βγει κατηγορία. Δεν αντιλαμβανόμαστε από πού μπορεί να προκύπτει αυτό το συμπέρασμα. Παίξαμε με το ίδιο πάθος σε όλη τη διάρκεια της χρόνιας, οδηγήσαμε την κούρσα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, ανατρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση στα Playoffs και πανηγυρίσαμε απόλυτα δίκαια τον τίτλο στο νησί. Απομένει πια να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και απέναντι στους Λημνιούς. Όσο για τα υπόλοιπα, για το πού δηλαδή θα βρούμε τους πόρους και για το πώς θα καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στη Γ' Εθνική την επόμενη σεζόν, έχουν γνώση οι φύλακες. Δεν χρειαζόμαστε συμβουλάτορες."

Τέλος, αναφορικά με τον αντίπαλο στους διπλούς τελικούς με τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής τόνισε: "Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την εμπειρία από τέτοιους τελικούς, πρωταγωνιστώντας στο νησί της Λήμνου. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε, γιατί έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις. Θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μύρινα και ευελπιστούμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας στη Γ' Εθνική μέσα στην Αγία Παρασκευή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey