Ισόπαλος στη Λήμνο ο Διαγόρας

27/05/2017 - 20:14

Ο πρωταθλητής Λέσβου επιστρέφει με την ισοπαλία από τη Λήμνο, μετά το 1-1 κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου και θα τα παίξει όλα για όλα την προσεχή Πέμπτη, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο τέταρτο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί μπροστά από την εστία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής. Οι παίκτες του Γιώργου Σπάρταλη έβγαλαν την κούραση από το πρωινό ταξίδι και βρέθηκαν μάλιστα πίσω στο σκορ στο 35ο λεπτό, έπειτα από γκολ του Αντωνακέλη. Παρά την ψυχρολουσία πάντως, ο Διαγόρας κατάφερε να αντιδράσει με γκολ του Γιώργου Σαμπάνη στη λήξη του ημιχρόνου, η οβίδα του οποίου κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κεραυνού για το 1-1.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά οι ευκαιρίες του Ντάνιελ και του Φιλιανού δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι με συνεχόμενες αναγκαστικές αλλαγές, ενώ ένας νέος τραυματισμός τους ανάγκασε στα τελευταία 10 λεπτά να παίξουν τύποις με 11 παίκτες. Ο Διαγόρας είχε δοκάρι με τον Φιλιανό στο 80' και το 1-1 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Πλέον, οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τον δεύτερο τελικό στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη (1/6), εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή σε επίπεδο Νομού, αλλά και η άνοδος στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey