Συμφώνησε με Μουντανάρη ο Αίγειρος!

19/06/2017 - 15:50

Ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο και το "SL" έκανε το συσχετισμό από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα σε Αιγέα Πλωμαρίου και Στέλιο Μουντανάρη.

Ο Αίγειρος Μυστεγνών κινήθηκε μεθοδικά και συμφώνησε με τον έμπειρο προπονητή, ξεκινώντας μια νέα εποχή για το σύλλογο. Ο Μουντανάρης απέδειξε την ποιότητα της δουλειάς του, διεκδικώντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα από τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, σε μια χρονιά που δεν ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος η κατάκτηση του τίτλου. Τα προηγούμενα χρόνια πάντως είχε αναδειχθεί μέσα από τη θητεία του στις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου, έχοντας εξαιρετική πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Ο ΠΑΕΣ Αίγειρος Μυστεγνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Μουντανάρη, στον οποίο ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης εύχονται καλή επιτυχία ως προς την επίτευξη των στόχων του συλλόγου."

Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος Στρατής Μπότης και οι συνεργάτες του βρίσκονται ήδη σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές για την ανανέωση της συνεργασίας τους και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey