Αποχαιρέτησε τον Κεραυνό ο Γιακαλής

28/06/2017 - 15:59

Αλλαγές προσώπων στις ομάδες της Λέσβου, που προσπαθούν να βρουν λύσεις ώστε να εμφανιστούν ανταγωνιστικές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Τα προβλήματα ωστόσο δε λείπουν, με τον Κεραυνό Αφάλωνα να βρίσκεται σε διοικητικό τέλμα.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στο ιστορικό σωματείο ανάγκασε τον Θοδωρή Γιακαλή να αποχωρήσει από την τεχνική του ηγεσία. Μάλιστα, μιλώντας στο "SL" ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε την πρώην πλέον ομάδα του, αναφέροντας: "Δυστυχώς η αβεβαιότητα που υπάρχει στον Κεραυνό δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Μετά από τις συζητήσεις που έγιναν, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας κοινή συναινέσει. Ευχαριστώ τον Κεραυνό Αφάλωνα για την άψογη συνεργασία, εύχομαι στο σύλλογο να βρει τη λύση που του αξίζει, γιατί έχει ιστορία στο λεσβιακό ποδόσφαιρο."

Από τη στιγμή που ο Θοδωρής Γιακαλής είναι πλέον διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι, είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα βρει τον πάγκο στον οποίο θα καθίσει αυτή την αγωνιστική περίοδο. Και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" ήδη υπάρχει έντονο πρέσινγκ από ομάδες της Α' ΕΠΣ Λέσβου, για ενδεχόμενη συνεργασία μαζί του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey