Από την ΑΕΛΚ, στον Αιγέα Πλωμαρίου ο Γαβαλάς

20/07/2017 - 13:23 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2017 - 09:34

Από τα ψηλά στα χαμηλά θα βρεθεί ο Δημήτρης Γαβαλάς, που μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛΚ, αρχικά στα τμήματα υποδομής, εν συνεχεία ως βοηθός του Θαλή Θεοδωρίδη στη Super League και πέρυσι ως πρώτος προπονητής στη Football League, επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο πρώην προπονητής της Δάφνης Μεσαγρού, της Θύελλας Πηγής, του Αιολικού και φυσικά των Καλλονιατών είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης των Πλωμαριτών για να αντικαταστήσει τον Στέλιο Μουντανάρη, που πρόσφατα συμφώνησε να καθίσει στον πάγκο του Αίγειρου Μυστεγνών.

Διοικητικά, στην προεδρία του Αιγέα Πλωμαρίου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης, πρώην δήμαρχος της περιοχής και επί σειρά ετών γιατρός της ΑΕΛΚ. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Ανδρέας Βαρβαγιάννης, γεν. γραμματέας ο Μιχάλης Μαμάκος, ταμίας ο Ιωσήφ Γεωργιάδης και μέλη οι Δημήτρης Μουτζούρης, Παναγιώτης Λιόλιος, Γιώργος Μανωλιός. Ως αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Παναγιώτης Γαρμπιδάκης, Μιχάλης Τετωνης, Λαμπρινή Καλογερίδη, Περσεφόνη Μουτζούρη και Περικλής Μοριανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey