Ο Λουτραγώτης στο τεχνικό τιμ του Αετού Λουτρών

22/07/2017 - 20:18

Τη συνεργασία του με τον Μάριο Λουτραγώτη ανακοίνωσε η διοίκηση του Αετού Λουτρών, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό τιμ του συλλόγου, στο πλευρό του προπονητή Θεαγένη Διονυσάτου, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες επί σειρά ετών στον Αιολικό.

Ο Λουτραγώτης αναλαμβάνει επικεφαλής της προπονητικής ομάδας στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, με παρουσία και στην πρώτη ομάδα. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ κατέχει και δίπλωμα προπονητικής UEFA B.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση επισημαίνει "Κάναμε αυτή την επιλογή γνωρίζοντας το ήθος, το χαρακτήρα και τις γνώσεις του Μάριου Λουτραγωτη στο χώρο του ποδοσφαίρου, θέλοντας να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά των Ακαδημιών, αλλα και το απαραίτητο κύρος στις υποδομές μας. Μάριε σε ευχαριστούμε, καλή συνεργασία να έχουμε, με δύναμη και αισιοδοξία! Καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του Αετού."

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σπανός τόνισε: "Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τον κόσμο των Λουτρών που δεν σταματάει να μας στηρίζει, όλους τους ποδοσφαιριστές που βάζουν πάνω από όλα την ιστορία του σωματείου και όχι σώνει και καλά την τσέπη τους, καθώς και όλους τους φίλους τους Αετού, που συνεχίζουν να πιστεύουν στην εξέλιξή της ομάδας μας! Οι ομάδες χτίζονται και φτιάχνονται σιγά-σιγά, με θεμέλια απο γερά υλικά!"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey