"ΜΠΑΜ" με Πετρουζέλλη ο Όλυμπος!

01/08/2017 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2017 - 15:21

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκλήρωσε ο Όλυμπος Αγιάσου, ταράζοντας τα νερά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου! Οι Αγιασώτες απέσπασαν το πολυπόθητο "ναι" του Νίκου Πετρουζέλλη, ο οποίος επιστρέφει στη Λέσβο και στον τόπο καταγωγής του, για να πρωταγωνιστήσει υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Παπαλόπουλου.

Ο Πετρουζέλλης ξεκίνησε την καριέρα του στον Όλυμπο, πριν δοκιμάσει την τύχη του στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Επέστρεψε στο νησί και έπαιξε για λογαριασμό του Διαγόρα Αγίας ΠΑρασκευής, της ΑΕΛΚ, αλλά και του Αιολικού. Ακολούθως δοκίμασε την τύχη του εκτός Λέσβου, παίζοντας από το 2012 διαδοχικά στον Δωτιέα Αγιάς Λάρισας, στην Πύδνα Κίτρους και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Έπειτα από πέντε χρόνια μακριά από το νησί, ο Πετρουζέλλης πήρε την απόφαση του επαναπατρισμού, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Συνομίλησε με τους ανθρώπους του Ολύμπου Αγιάσου, με τους οποίους έδωσε τα χέρια και έτσι θα φορά τα πράσινα τη νέα σεζόν, αναζητώντας την Ιθάκη του στην ορεινή Λέσβο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο έμπειρος μέσος αναμένεται να αναλάβει ρόλο και στις ακαδημίες της Αναγέννησης Αγιάσου, μεταδίδοντας τις γνώσεις του στους μικρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Ο Νίκος Πετρουζέλλης, στο μέσον της κάτω σειράς, με τη φανέλα του Ολύμπου Αγιάσου την αγωνιστική περίοδο 2005-06

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey