Έναρξη ακαδημιών ο Αίγειρος Μυστεγνών

01/08/2017 - 17:35

Με στόχο να αποτελέσει κύτταρο παραγωγής ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην ευρύτερη περιοχή, ο Αίγειρος Μυστεγνών ξεκινά τη λειτουργία των ακαδημιών του για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα φέρει τη σφραγίδα του Γενικού Αρχηγού του συλλόγου Παναγιώτη Βάλεση και αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον πρόεδρο του Αίγειρου Στρατή Μπότη και έχει τη στήριξη του επί σειρά ετών παράγοντα των Μυστεγνιωτών Γρηγόρη Δεληθεοδώρου.

Προπονητές της ακαδημίας θα είναι ο Μάριος Δασκάλου και ο Γιώργος Πολύζος. Σύντομα, θα λειτουργήσει και ειδικό τμήμα τερματοφυλάκων, υπό την επίβλεψη του έμπειρου κίπερ της ομάδας Χρήστου Πουρή, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Football League.

Μιλώντας στο "SL", ο Μάριος Δασκάλου επεσήμανε: "Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αετού Λουτρών για τα δύο υπέροχα χρόνια συνεργασίας που είχαμε στην ακαδημία του συλλόγου, όπως και τους ανθρώπους του Αίγειρου Μυστεγνών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ξεκινάμε πλέον κάτι καινούριο, σε μια περιοχή που διαθέτει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και χρειάζεται την οργάνωση, τη μεθοδολογία και τη σωστή εκμάθηση των μυστικών της μπάλας. Πέραν του τεχνικού επιτελείου και της πολύτιμης βοήθειας του Γιώργου Πολύζου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν χρήσιμες συμβουλές από ειδικό συνεργάτη διατροφολόγο, ενώ θα παρακολουθούνται ιατρικά και από ορθοπεδικό. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την έναρξη των προπονήσεων."

Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί η ακαδημία της ομάδας των Μυστεγνών θα είναι κατά βάση το Ενωσιακό Θερμής, συνδυαστικά με το "Καραπαναγιώτειο" Μόριας, αλλά και το "Παναγιώτης Σαλταμάρας" στη Μυτιλήνη. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κ. Χρυσούλα Πλειανθίδη (6947545040).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey