Παραχωρητήριο και στον Αίγειρο Μυστεγνών για «Ταρλά»!

04/08/2017 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2017 - 17:53

Το Στάδιο Μυτιλήνης ζήτησε ο Αίγειρος Μυστεγνών από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, ώστε να το δηλώσει ως έδρα για τους επίσημους αγώνες του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Η διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δημιούργησε "κενό" στη χρήση του "Ταρλά", αναφορικά με τα σαββατοκύριακα που ο Αιολικός θα αγωνίζεται εκτός νησιού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Έτσι, η διοίκηση του Αίγειρου φρόντισε με αίτημά της να εξασφαλίσει τη δυνατότητα χρήσης του Σταδίου, εφόσον αυτό θα είναι εφικτό, για κάποιους αγώνες της στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Δημήτρης Αλεξίου, αποδέχθηκε το αίτημα των Μυστεγνιωτών και έτσι ο Αίγειρος θα το έχει... δίπορτο, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τόσο το Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής όσο και τον "Ταρλά".

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", για να καταφέρει ο Δήμος Λέσβου να διατηρήσει τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Μυτιλήνης σε καλή κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, έχει αποφασίσει να χρησιμοποιείται από τις ομάδες για μία προπόνηση και έναν αγώνα ανά εβδομάδα. Στην περίπτωση του Αίγειρου πάντως, το παραχωρητήριο αναφέρεται μόνο στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey